keskiviikko 1. elokuuta 2018

HEINÄKUUN SUOSIKIT

bikbok

Uusi hiusväri & fixattu malli. Kävin kampaajalla alkukeväästä ja silloin hiusten malli leikattiin ihan eri tavalla, kuin mitä toivoin ja lisäksi aivan liian lyhyeksi. Oon koko kevään ja alkukesän kasvattanut hiuksia ja ollut värjäämättä niitä, jotta pääsisin uudestaan kampaajalle fiksaamaan sekä mallin että värin. Heinäkuun alkupuolella vihdoin kävin kampaajalla ja nyt oon ollut ihan superonnellinen omannäköisistä hiuksista! Laitettiin lämmintä keskiruskeaa väriä ja vähän vaaleaa raitaa ja fixattiin malli tasaisemmaksi. Tykkään!

hyvä kiharrin

Creox kiharrin. Samalla kampaamoreissulla ostin myös tämän kihartimen, jolla olen tehnyt ekankin kuvan kiharat. Mulla oli kiharrin ennestäänkin, mutta se oli isompi ja koko mitaltaan yhtä paksu ja sillä oli hankala tehdä kiharat näin lyhyisiin hiuksiin. Myöskin suoristusraudalla tehdyt kiharat on näyttäneet vähän kummallisilta näin lyhyillä hiuksilla. Tällä Creoxin raudalla on kuitenkin ollut helppo tehdä kauniit kiharat lyhyempiinkin hiuksiin! Tuolla paksummalla varrella oon tehnyt kiharat, kun haluan pitää hiukset auki ja kun haluan laittaa hiuksia nutturalle, oon tehnyt kiharoita tuolla ihan pienellä raudalla, jolla tulee kunnon afrokiharaa!

kuukauden suosikit

Popsocket. Oon ihan supermyöhässä tämän trendin suhteen, mutta ostin hiljattain popsocketin ja oon ollut niin onnellinen siitä! Toi on vaan ihan todella kätevä, enkä tajua, miksen ole hankkinut sellaista aiemmin! Mun marmorikuosinen Popsocket on muuten Ur&Penniltä.

heinäkuun suosikit

Siisti koti. Mulla on ollut neljä projektia tälle kesälle ja yksi niistä projekteista oli kodin siivous ja erityisesti sellaisten juttujen siivous, joita ei ihan joka viikko tule siivottua, kuten pesukoneen nukkasihti tai jääkaappi. Heinäkuussa sain kaikki nämä jutut siivottua ja on ollut niin ihanaa nauttia siististä, puhtaasta kodista!

Kesäloma. Heinäkuun puolesta välistä mulla alkoi loma ja on ollut ihan superihanaa vain rentoutua ja olla ja nukkua pitkään ja lukea rauhassa ja käyttää paljon aikaa blogiin ja bujoilla ja käydä uimassa ja syödä niin paljon jäätelöä kuin napa vetää!

zara

Zaran mekko. En ole koskaan ennen ostanut mitään Zarasta, mutta nyt löysin Zaran alennusmyynneistä ihanan, tyköistuvan, kirkkaanpunaisen mekon! Mekolla oli hintaa kokonaista 13 euroa ja olen käyttänyt sitä jo monta kertaa heinäkuun aikana! Toi on myös vähän pidemmän mallinen, joten se päällä on mukava olla esimerkiksi töissä, eikä tarvitse pelätä helman nousemista liian ylös.

Kesäkengät. Mustat, kantapäättömät kesäkengät tuli vastaan Skopunktenilla. Nää on olleet juurikin ihanat kesäkengät, niin helppo vaan sujauttaa jalkaan kesämekon tai vaikkapa shortsien kanssa ja lähteä ulos nauttimaan auringosta! Tuntuu, että noi sopii joka asuun!

ur penn

Hopeiset sormukset. Alkukesästä ostin itselleni kauniin hopeasormuksen (kuvassa mun nimettömässä) Ur&Penniltä ja kesäkuussa myös hyvän ystäväni kanssa shoppaillessa löydettiin ihana hopean värinen sormussetti H&M:ltä, joka ostettiin puoliksi. Heinäkuussa oon käyttänyt kaikkia näitä ja lisäksi heinäkuussa myöskin Ur&Penniltä ostamaani toista hopeasormusta (kuvassa mun peukalossa)!

4 kommenttia:

 1. Popsocket on oikeesti ihan tajuttoman kätevä, en ymmärrä miten oon ennen pärjänny ilman sitä! :D

  VastaaPoista
 2. Hahaa, en siis ookaan ainoo ihan jäljessä Popsocketin kanssa! Mä hankin omani tyyliin kuukausi sitten enkä ymmärrä, miksen vaan oo aiemmin tullu ostaneeks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha et! Mä kun luulin kanssa, että taidan olla ainut :D

   Poista