sunnuntai 26. elokuuta 2018

JUURI NYT - ELOKUU

Elokuu on ollut mielenkiintoinen kuukausi. Se alkoi rennolla lomailulla, kun mun kesäloma jatkui vielä 2 viikkoa ja senkin jälkeen mulla oli edessä vielä 5 vapaapäivää, ennen kuin palasin töihin. Sen jälkeen kuitenkin alkoi kunnon arki. Yhtäkkiä pitäisi taas olla sekä koulussa että töissä ja vielä hoitaa kotityöt ja treenaaminen ja kaikki muu siinä sivussa. Ensimmäinen viikko kuitenkin ainakin on ollut ihan mahtava, joten toivon, että hyvä fiilis jatkuu arjessa vielä pitkään!

elokuu


Tällä hetkellä...


olen innoissani: mun koulusta! Mulla on ihana tiimi & meillä on niin paljon hyviä ideoita, joita lähdetään syksyllä kehittämään ja toteuttamaan!


haluan: uudet lenkkarit ja salikengät. Nykyiset lenkkarit on ihan risat ja salikengätkään ei oikein istu hyvin, joten uudet olisi paikallaan.


luen: juuri nyt aika vähän. Kesän aikana luin kuusi kirjaa ja kirjoitin niistä esseet koulua varten. Nyt haluan pitää pienen breikin, ennen kuin jatkan seuraavan kirjan parissa.


kuuntelen: tällä hetkellä #vainsuomihitit -soittolistaa Spotifysta. Toi on ehkä mun kaikkien aikojen lempparisoittolista!


toivon: lämmintä syksyä. En oo vielä pitkään aikaan valmis pakkaskeleihin!


katson: vielä viimeisiä jaksoja Master Chef Australian kymppikaudesta Ruutuplussasta.


suunnittelen: syksyn aikatauluja & sitä miten saan kaiken hoidetuksi. Oon nyt arjen taas alettua huomannut, että on taas tosi tärkeää suunnitella viikot etukäteen ja miettiä, milloin ehtii tehdä mitäkin.


Kerro kommenteissa, mitä sulla on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa? 

6 kommenttia:

 1. Toi viikkojen suunnitteleminen etukäteen! Allekirjotan. Ekalla kouluviikolla arki lävähti päin naamaa kun heti maanantaina päivä alkoi 6.30 ja kesti kaikkine velvollisuuksineen n. 14h, ja vasta iltakasin jälkeen pääsin rauhottumaan. Ja samaa menoa on jatkunu siitä asti, eli kyllä, täytyy suunnitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niimpä! Musta se on tärkeetä varsinkin silloin, kun aikataulut vaihtelee ja kaikki päivät ei oo rutiininomaisesti samanlaiset, mutta kuitenkin yhtä kiireiset :D Kiva kuulla, että en oo ainut, jolla arki on välillä piiiitkää päivää!

   Poista
 2. Munkin pitäis kyllä hankkia uudet lenkkarit! Mun nykyset on kaks kokoa liian pienet, ja kun koulussa on liikkaa kahtena päivänä viikossa, enkä jaksa ottaa erikseen mukaan tennareita muuta päivää varten, jalat ei erityisemmin tykkää...

  omienajatustensavanki.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mä oon viime aikoina stressannut aika paljon harjoittelupaikan saamista, koska mulla alkaisi harjoittelu 10.9. eikä mulla oo vieläkään tietoa harjoittelupaikasta :/ Mutta kaiken stressaamisen lisäks mä oon ostanut paljon kivoja vaatteita syksyä varten sekä voittanut parissa arvonnassa, mikä on nostattanut mielialaa aika paljonkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jukra, toi on kyllä inhottava tilanne. Onneksi jotain positiivistakin! Se on aina ihan parasta, kun voittaa arvonnassa jotain :D Toivottavasti harkkapaikka löytyy pian! :)

   Poista