keskiviikko 1. marraskuuta 2017

LOKAKUUN SUOSIKIT

uusi koti

Uusi koti. Lokakuussa muutin uuteen kotiin ja täällä asuminen on kyllä ollut ihanaa monestakin eri syystä. Postailinkin jo viime viikolla tän kodin parhaista puolista. Edelleen esimerkiksi kattolamput ja sohva uupuu, mutta mun olo täällä on jo pitkään ollut kotoisa. On ollut ihana laittaa kotia kaikessa rauhassa ja totutella uuteen paikkaan ja uusiin juttuihin!

jysk

Ruokapöydän tuolit. Nämä tuolit vain jotenkin sopii mun sisustustyyliin ja miellyttää mun silmää! Ehdottomasti yksi parhaita ostoksiani pitkään aikaan! Tuolit löysin Jyskistä ja vieläpä hyvällä alennuksella.

finlayson

Finlaysonin keittiöliinat. Hankin Finlaysonin alennuksilta ensin nuo tummemmat keittiöliinat kahden kappaleen setissä ja myöhemmin vielä nuo elefantti-kuosiset. Mulla ei oo tässä kodissa tiskikonetta, vaan tiskaan kaikki astiat käsin ja tykkään sitten myös heti kuivata ne ja laittaa paikalleen. Nää liinat on just loistavat siihen hommaan ja ihan täydellisen kokoiset! Ja sitäpaitsi, toi elefantti-kuosi on vaan niiiin ihana, mulla löytyy sitä jo keittiöliinan lisäksi suihkuverhosta ja kangaskassista, katsotaan mitä seuraavaksi löydän...

ur penn

Hopeasormus. Työpaikan muuttoa tehdessä löydettiin tällainen vanhaan mallistoon kuuluva hopeasormus, jonka mä sitten nappasin itselleni hyvillä alennuksilla. Oon nyt pitkästä aikaa taas innostunut käyttämään myös hopeisia ja hopeanvärisiä koruja kultaisten ja kullan väristen lisäksi ja tämä sormus on mulla useamman kerran viikossa päällä!

lokakuun suosikit

Black Oak -rannekello. Hopeanväristä innostuneena oli tietysti myös pakko saada yksi kello, jossa on tuota väriä. Ur&Penn:ille tulikin juuri tänä syksynä näitä Black Oakin ihania marmoritauluisia kelloja ja valkkasin niistä sitten itselleni yhden. Tämäkin ollut kovalla käytöllä viime aikoina!

Ruskan värit. Ikävä kyllä se kaikkein kaunein hetki syksyssä meni ohi jo kauan sitten, mutta on se syksy vain kauniin väristä aikaa! Voisin myös mainita tässä viime viikolla sataneen ensilumen, koska sekin näyttää ihan mielettömän kauniilta, mutta se hankaloittaa liikkumista niin paljon etten ehkä laskisi sitä kuukauden suosikiksi...

11 kommenttia:

  1. Oi noi tuolit on tosi nätit! Kivoja suosikkeja muutenkin (:

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana sormus ja tuolit ovat kyllä tosi kivat :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon kans ihastellut tota norsukuosia, mutta vielä toistaiseksi on jäänyt kauppaan. Ihanan näköinen joka tapauksessa ♥ Ja kivoja muutkin suosikit. Tuoleja ihailinkin jo jossain aiemmassa postauksessa :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania suosikkeja! <3 Ja vitsit, miten hienot kuvat oot napannut noista tuoleista, niihin erityisesti ihastuin.

    Mahtavaa marraskuuta, Kiia! <3

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) mahtavaa marraskuuta sullekin Ada!

      Poista
  5. Wau! Noi tuolit on ihanat, kumpa meilläkin olisi vähän valkoinen sisustus niin noi sopisi juuri hyvin meille :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Meiltä löytyy myös nuo samat tuolit ja ovat mielettömän ihanat ja simppelit, nahka myös helppo pitää puhtaana kun voi vain pyyhkiä kostealla :)

    VastaaPoista