torstai 14. joulukuuta 2017

TREFFI-IDEA: KUMPI TUNTEE TOISEN PAREMMIN?

Tässä postauksessa esittelen teille hauskan parisuhdepelin, jota voi pelata koska vain ja missä vain, missä tahansa vaiheessa uutta tai vanhaa parisuhdetta. Mun mielestä tämä on hauska idea treffi-illalle ja vielä hauskemman tästä voi saada esimerkiksi sopivalla, että häviäjä tarjoaa pizzat tai joutuu tiskaamaan illan tiskit.

treffi ilta idea

Kumpi tuntee toisen paremmin on hauska peli, jota voi pelata oman rakkaan kanssa heti uuden parisuhteen alussa, hetken seurustelun jälkeen tai vuosienkin yhdessäolon jälkeen. Pelin kysymyksiä tulee vain muuttaa sopivan haastaviksi, sillä jokainen pari yhdessä tai toinen parisuhteen osapuoli tekee kysymykset itse. Tähän peliin ei ole yleisiä, kaikille sopivia kysymyksiä, vaikka muutaman idean jaankin niihin tässä postauksessa!

Ennen pelaamista tulee laatia lista noin 10-20 kysymyksestä, joihin kumpikin vastaa kahdesti. Ensin vastataan kysymyksiin omilla vastauksilla ja sitten vastataan kysymyksiin niin, mitä ajattelee toisen vastaavan.

Jos siis esimerkiksi kysytään lempiruokaa, ensin vastataan oma lempiruoka (mun lemppari voisi olla vaikka joulukinkku) ja sitten parhaan tietoni mukaan vastaisin poikaystäväni lempiruoan (minkä mä luulisin olevan grillattu pizza). Poikaystäväni tekisi samalla tavalla. Kun olemme vastanneet kaikkiin kysymyksiin, tsekataan, kumpi sai enemmän vastauksistaan oikein! Jos siis mä arvasin tai tiesin poikaystävän lemppariruoan, saan pisteen ja jos hänen oma vastauksensa eroaa mun veikkauksesta, jään ilman pistettä. Helppoa!

treffit

Kysymykset tässä pelissä voi olla mitä vain! Pelistä saa siis sopivan juuri teille kahdelle. Uuden parisuhteen alussa kysymykset voivat olla esimerkiksi:

Mikä on sun lempiruoka? 
Mikä on sun lempielokuva?
Mitkä on sun sisarusten nimet?
Minkä merkkinen auto sulla on?

Jonkun aikaa seurusteltuanne kysymykset voisivat olla vähän haastavampia. Tätä peliä voi pelata siis myös moneen kertaan - aina vain eri kysymyksillä! Esimerkiksi vuodenkin seurustelun jälkeen kysymykset voivat olla esimerkiksi:

Mikä on sun yleisin tilaus meidän lempiravintolassa?
Missä asennossa mieluiten nukut?
Mitä harrastit alakouluikäisenä?
Missä kaikissa maissa olet käynyt?

Myöhemmin, useidenkin vuosien yhdessäolon jälkeen kysymyksistä voi tehdä vieläkin haastavampia! Tai missä tahansa vaiheessa voit toki yhdistellä kysymyksiä eri "vaikeustasoilta". Jos kumppanisi ja sinä ette tiedä jotain asioita toisistanne, tämän pelin avulla voitte myös oppia toisistanne jotain uutta! Monien vuosien yhdessäolon jälkeen kysymykset voisivat olla esimerkiksi:

Mikä on sun suurin haave, jota et ole vielä saavuttanut?
Mikä oli sun unelma-ammatti lapsena?
Mikä on mielestäsi paras piirre itsessäsi?
Miksi ihastuit toiseen parisuhteen alussa?

treffi idea

Mä oon pitkään pyöritellyt ideaa tällaisesta päässäni, koska mun mielestä erilaiset pelit ja kisat on hirmu hauskoja, kaikkein hauskimpia sen oman rakkaan kanssa. Testattiinkin tätä peliä jo poikaystävän kanssa ja meillä oli hirmu hauskaa! Meidän peli päättyi itse asiassa tasapeliin ja tunnettiin kumpikin aika hyvin toisemme. Silti molemmat kyllä opimme jotain uutta ja saatiin mielenkiintoisia keskusteluja aikaan tän pohjalta!

Mitä mieltä oot tällaisesta treffi-ideasta? Ootko joskus pelannut jotain vastaavaa peliä? Entä aiotko testata tätä oman rakkaasi kanssa?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea! Mä en näe itteäni parisuhteessa vielä vuoteen tai pariin, mutta oon todennu valitettavasti tässä kahen viimesen vuoden aikana, että elämä voi heittää eteen ihan mitä vaan. Näen silti viettäväni joskus parhaan kaverini kanssa yökyläilyiltaa tätä pelaten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän sopii toki hyvien kavereidenkin kanssa pelattavaksi! :)

      Poista