perjantai 22. joulukuuta 2017

KUUKAUSIAUKEAMAT BULLET JOURNALISSA

Tämän viikon siirrettävän postauksen aika! Siirtelen siis vanhasta Bujo & More -blogistani postaukset tämän blogin puolelle ja jatkossa bloggailen bullet journal -aiheistakin täällä! Tämä postaus on alunperin julkaistu viime huhtikuussa, mutta tyylini kuukausiaukeamien suunnitteluun on edelleen hyvin samankaltainen. Tästäkin postauksesta tulossa kyllä päivitettyä versiota myöhemmin!

Tykkään aloittaa jokaisen kuukauden omalla kuukausiaukeamallaan, samalla tavalla kuin jokainen viikko alkaa omalla viikkoaukeamallaan ennen kuin teen päivittäiset to do listat. Mun kuukausiaukeamat on tosi yksinkertaisia, mutta halusin silti näyttää teille ihan omassa postauksessaan, miten toteutan nämä!

Kuukausinäkymän lisäksi joka kuun alkuun teen mood trackerin, eli aukeaman, jolla seuraan kuukauden mielialoja, kiitollisuuspäiväkirjan sekä habit tracker -tyylisen trackerin, jolla seuraan mm. sitä miten hyvin oon nukkunut, oonko herkutellut ja että oonhan muistanut päivitellä Instagramia. Näitä trackereita ja kiitollisuuspäiväkirjaa en esittele tässä postauksessa, vaan niistä on tulossa juttua myöhemmin!

kuukausiaukeama bujossa

monthly pages bullet journal

Aloitan tekemällä tällaisen yksinkertaisen ruudukon. Ylhäältä alas 5 ruutua ja sivuttain 7 ruutua. Teen kaikki ruudut, vaikka esimerkiksi nyt toukokuussa viimeinen viikko on vain maanantaista keskiviikkoon toukokuun puolella. Loput ruudut jää tyhjäksi, mutta näin sivu näyttää symmetriseltä.

Monet tekee ruudukon hieman pienemmin ja listaa sen viereen esimerkiksi kuukauden tavoitteita tai to do -listaa, mutta mä halusin mahdollisimman paljon tilaa kirjoittaa noihin ruudukoihin, joten siksi teen tämän koko sivun leveydelle!

monthly planning

kuukausi bujossa

bullet journal set up

Seuraavaksi nappaan ohuimman Micron -kynän ja lisään pienesti päivämäärien numerot jokaisen laatikon yläkulmaan. Kirjoitan myös viikonpäivät laatikon yläpuolelle.

bujoilu

bullet journal may set up

toukokuu bullet journalissa

bujo blogi

Sitten seuraa hauska osuus! Valitsen pari Mildlineria sekä niiden kanssa mätsäävät Stabilot, joilla tuon väriä tähän sivuun. Kirjoitan otsikon Mildlinerilla ja tällä kertaa halusin käyttää myös washiteippiä tuomaan väriä. Korostan viikonpäiviä ja päivämäärien numeroita Mildlinereilla. Stabiloilla sitten lisään kuukauden merkinnät ja korostan tärkeitä päiviä välillä myös tarroilla.

Millainen kuukausiaukeama sulla on käytössä? Mitä kaikkia sivuja teet uuden kuukauden alkuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti