torstai 7. joulukuuta 2017

2 IDEAA ITSETEHTYIHIN JOULUKORTTEIHIN

Tänään aion näyttää teille, minkälaisia joulukortteja askartelen tänä vuonna! Mä tykkään askarrella yksinkertaisia kortteja, joten nämäkin on todella yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa. Aion tänä vuonna myös lainata ideoita viime vuonna askartelemistani korteista, joita esittelin täälläkin postauksissa 3 ideaa diy joulukortteihin sekä viime hetken itsetehdyt washi-joulukortit!

joulukortti diy

diy joulukortti

joulukortti

Ensimmäinen idea on tosi yksinkertainen, helppo ja nopea toteuttaa! Käytin näihin erilaisia jouluaiheisia nauhoja sekä pitsinauhaa. Leikkasin nauhoista erimittaisia paloja ja sitten liimasin korttipohjaan ikään kuin joulukuusta edustamaan. Lopuksi kirjoitin hyvän joulun toivotukset "joulukuusen" alapuolelle.

Tykkään miten tämä kortti on jotenkin minimalistisen näköinen, mutta silti hirmu jouluinen. Musta on myös kiva, miten monia erilaisia variaatioita tästä voi tehdä erilaisilla nauhoilla! Myös erilaiset washiteipit voisivat toimia tässä!

joulukortti askartelu

itsetehty joulukortti

joulu askartelu

Toinen joulukortti-idea on hieman erilainen! En muista koskaan ainakaan saaneeni korttia, joka onkin kirjekuori, jossa se itse kortti on! Askartelin tuon kirjekuoren itse samalla tavalla, kun askartelin kirjekuoret diy joulukalenteriinkin (kuvalliset ohjeet tuossa postauksessa) ja liimasin sen sitten korttipohjaan. Lopuksi leikkasin kuoreen mahtuvan palan kartonkia ja kirjoitin siihen hyvänjoulun toivotuksen.

Mitä mieltä oot näistä yksinkertaisista joulukortti-ideoista? Kummasta tykkäät enemmän?

8 kommenttia:

 1. Siistin näköiset kortit! Pitää ehkä jotain kortteja yrittää askarrella, kun ei tule juuri tiettyjen sukulaisten lisäksi muille laitettua kortteja :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania ideoita! Tohon kuusikorttiin mulla on jopa just täydelliset tarvikkeet jo valmiiksi, joten pitää ainakin pari sellaista väsätä tänä jouluna ^_^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Toi vihree tähtinauha <3 Ja aivan ihania kortteja!

  VastaaPoista
 4. Mä päädyin tekemään koulukavereilleni tommoset kuusikortit ja sinne seuraks piparit (paitsi yhelle ostan pienen karkkipussin, koska gluteeniallergia) ja parhaalle kaverilleni teen tommosen kirjekuorikortin, mikä on kyllä jo itessään kortti ja laitan sinne kuoreen piparin :)

  VastaaPoista