maanantai 25. joulukuuta 2017

OTSIKKOIDEOITA BUJOILUUN - OSA 1 & 2

Tänään siirretään 2 postausta vanhasta bullet journal -blogistani, Bujo & Moresta, tähän blogiin! Jatkossa nimittäin bloggailen bujo-aiheistakin täällä! Yhdistin tähän postaukseen otsikkoideoita osat 1 ja 2, jotta vanhat postaukset saataisiin siirrettyä nopeammin tänne ja pääsisin tuottamaan uutta sisältöä teille! Nämä postaukset julkaistiin alunperin toukokuussa ja kesäkuussa, mutta nyt oon muokannut kummankin postauksen tekstiä tähän yhdeksi postaukseksi.

Tänään haluan aloittaa uuden postaussarjan bullet journaliin liittyen! Tässä postaussarjassa siis jaan teille erilaisia ideoita otsikoiden kirjoittamiseen. Tämän postauksen kuvissa oon kirjoitellut eri viikonpäiviä eri tavalla, mutta näitä ideoita voi soveltaa mihin tahansa otsikoihin!

Oon käyttänyt näiden tekemiseen Mildlinereita ja Stabilon point88 -kyniä, mutta mitkä tahansa muutkin tussit ja kynät sopii varmasti! Ja lisäksi, monet on Instagramissa kyselleet, miten Mildinerit tai Stabilot näkyy tai vuotaa Leuchtturm1917 -vihkon sivuissa läpi, niin osassa näistä saatatte myös sellaista huomata!

mildliner

bullet journal otsikko ideoita

lettering style ideas

bujoilu

bujo ideoita

bullet journal title ideas

bujo title ideas

bullet journal ideas

bullet journal ideas

bujo ideas

mildliner

stabilo point 88

daily bullet journal pages

bujo dailies

bujo blogi

bujo day titles

otsikko ideoita bujoon

Mikä näistä ideoista on sun lemppari?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti