perjantai 15. joulukuuta 2017

MUN LEMPPARIVÄLINEET BUJOILUUN

Jälleen aika siirtää yksi postaus Bujo & Moresta tämän blogin puolelle! Tässä postauksessa kerroin mun lempparivälineistä viime huhtikuussa, kun tämä postaus alunperin julkaistiin, ja nämä kaikki on kyllä suosikkeja edelleen. Näiden lisäksi mulle on muodostunut paljon uusia suosikkeja, joten niistä on tulossa postausta myöhemmin, kunhan kaikki nämä vanhat on siirretty tänne. Stay tuned!

Bullet journaliin tarvittavat välineet on vain mikä tahansa kynä ja mikä tahansa vihko. Varsinkaan aluksi ei kannata lähteä tekemään tästä hommasta itselleen liian työlästä, mutta toki pikku hiljaa kun homma alkaa sujua, voi olla mukava lisätä jotain erilaisia värejä, tarroja, washiteippejä tai muita juttuja bujoon. Tänään mä ajattelin jakaa teidän kanssa mun suosikkivälineet!

leuchtturm

Vihkona mulla on käytössä Leuchtturm 1917 ja siitä kerroinkin enemmän jo parin viikon takaisessa postauksessa. Sitä en vaihtaisi mihinkään! Oon ostanut valkoisen vihkoni Vihkokaupasta.

stabilo point 88

micron pen

all midliners

mildliners

zebra mildliner

zebra mildliners

zebra mildliner set

bullet journal midliner

Kynien osalta löytyy useampiakin suosikkeja! Jokapäiväisiin merkintöihin ja ns. yleiseen kirjoittamiseen käytän Stabilon point 88 -kyniä erilaisissa väreissä. Noi kynät on olleet mun suosikkoja jo ennen bullet journal -innostusta.

Kirjoittamiseen ja esimerkiksi erilaisten laatikoiden tekemiseen mulla on käytössä myös setti mustia Pigman Micron -kyniä. Tosta setistä löytyy vähän eri paksuisia kyniä, joten on helppo tehdä joko tosi ohutta tekstiä tai vaikkapa vähän paksumpia laatikon reunoja. Stabilot oon hankkinut Suomalaisesta Kirjakaupasta ja Pigman kynäsetti taas on Akateemisesta Kirjakaupasta.

Lisäksi oon ihan hirmuisen tykästynyt Zebran Mildliner -tusseihin. Niissä on kätevästi kaksi päätä, toinen on kuin yliviivaustussi ja toinen taas perinteinen, vähän ohuempi pää. Oon tilannut nämä Ebaysta.

flying tiger

Silloin tällöin merkkailen jotain juttuja bullet journalini väliin muistilapuilla. Mun suosikkeja on noi vähän kuin rypistetyn paperin näköiset Flying Tigerin muistilaput.

bujo supplies

bullet journal supplies

vihkokauppa

stamp

leimasin

stationery

washi

washiteippi

washi tape

Joskus koristelen bujon sivuja myös erilaisilla tarroilla, leimasimilla ja washiteipeillä. Niitä oon hankkinut vähän milloin mistäkin, aika paljon Vihkokaupasta ja Flying Tigeristä.

Mitkä on sun suosikkivälineitä bullet journalissa? Käytätkö paljon erilaisia värejä, tarroja ja washiteippejä vai pidätkö bujosi mielummin yksinkertaisena?

2 kommenttia:

 1. Tosi inspiroiva postaus sillä just alotan tekemään ens vuodelle uutta bujoa! <3 Lisää tälläisiä!

  Mä käytän tosi paljon washiteippiä, sillä oon tosi huono koristelija! Nyt tilasin ebaystä jotain sapluunoita joiden avulla voin piirtää jotain kuvioita bujoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bullet journal -aiheisia postauksia on jatkossa tulossa joka viikko!

   Washithan on hyvä tapa koristella bujoa, käytän niitä myös!

   Poista