keskiviikko 12. lokakuuta 2016

ALL TIME FAVES #3

All time faves on postaussarja, jossa mä esittelen jatkuvasti vaihtuvien kuukauden suosikkien sijaan mun kestosuosikkeja! Nää jutut on siis olleet jo pitkään aktiivisessa käytössä ja yhä vain tykkään niistä! Oon jo julkaissut kaksi tällaista postausta aiemminkin all time faves #1 & all time faves #2.

All time faves is a series of posts where instead of constantly changing monthly faves I share my all time favorites (hence the name of the series, such a creative person I am)! These are things I've been using for a long time now and I still just love them! I have already published two of these posts earlier: all time faves #1 & all time faves #2.

pepputreeni

Yks ihan ehdoton kestosuosikkit on rappustreeni! Se on vaan jotenkin niin hauska ja tehokas treeni, ettei siitä voi olla kun tykkäämättä! Rappusissa saa hyvin hien pintaan ja sykkeet nousuun niin halutessaan, mutta niitä voi kävellä myös rauhallisempaan tahtiin - tää on siis myös monipuolinen treenimuoto!

One of my absolute faves has to be the stairs workout! It is just a fun and intensive workout, that I can't help loving it! In the stairs you can really work up a sweat and also get your pulse higher, if you want to, but you can also take a slower pace - so it is also a versatile workout!

velourasu

Ja vastapainona reenaamiselle välillä täytyy myös rentoutua. Seuraava suosikki liittyy siihen! Nimittäin Cubuksen ihana, valkoinen velourasu! Tää on mulla ihan jatkuvasti päällä, kun hengailen vain kotona ja on niin mielettömän mukava!

And as a counterweight to working out sometimes you just have to relax. The next fave is related to that! That is this adorable, white velour outfit from Cubus. I wear this literally all the time when I'm just hanging around my apartment and is so incredibly comfy! 

diy lahja

Seuraava suosikki on nämä mun itse tekemät ponnarit! Ohjeet näihin löytyykin jo blogista (täällä), nää on tosi simppeli ja nopea tehdä! Näitä käytän ihan jatkuvasti, koska nämä eivät hajoile, kuten tavalliset ponnarit, nämä näyttävät hyvältä ja näiden pitäisi olla vähän hiusystävällisemmätkin!

The next favorite are these hair ties I've made myself! The instructions on how to do them are already on the blog (here) and they are really easy and fast to make! I use these all the time, because these don't snap like the regular hair ties, these look good and these are supposed to be a little bit more hair-friendly as well!

booties

Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, on näistä jutuista kaikkein vanhimmat, eli nämä ihanat korolliset nilkkurit. Oon ostanut nää 4-3 vuotta sitten H&M:ltä ja joka syksy, talvi ja kevät edelleen kovassa käytössä (pieniä käytön jälkiä näissä näkyykin, mutta se ei menoa haittaa)! Maksoin näistä about pari kymppiä ja siihen rahaan nähden nää on kyllä ylittäneet odotukset ja siks ihan lempparit!

And last but not least, these are the oldest of the faves in this post, these cute little booties. I've bought these 4-3 years ago from H&M and every fall, winter and spring I've been using these a lot! The best part is, I only paid like 20 euro for these so they have really been worth their price!

4 kommenttia:

  1. Taidanpa muuten kokeilla noita DIY ponnareita! Oon lukenu kyseisen postauksen jo aikaa sitten, mut en oo tehny. Mä vaan räjähin, ku mun puhelinlankaponnari katkes ja nyt mulla on tallessa 2 ponnaria+pieniä kuminauhoja...

    VastaaPoista
  2. Porrastreenit on aina jotenkin niin mukaansa tempaavia! Vaikka ottaa koville, niin silti tekee mieli juosta ylös ja alas uudelleen ja uudelleen :-D

    VastaaPoista