lauantai 22. lokakuuta 2016

ANOTHER FALL HAUL

Postailin pari viikkoa sitten syksyisistä ostoksista, mutta jotenkin tuli sit shoppailtua vielä lisää, joten tässäpä toinen syksyinen ostospostaus. Nyt täytyy jatkossa yrittää hillitä itseään vähän, ettei näitä postauksia tuu kolmatta taas parin viikon päästä...

Couple of weeks ago I posted a fall haul, but somehow I ended up doing some more shopping, so here is another fall haul! Now I'll have to try to have some self-control so I don't have to make a third post like this in a few weeks...

cubus

Edellisessä fall haul -postauksessa kertoilinkin halunneeni tällaisen pitkähihaisen Cubukselta maastonvihreänä (näyttää kuvassa paljon haaleammalta kuin oikeasti on), mutta siellä ei ollut mun kokoja. Silloin ostin sitten viininpunaisen, tummansinisen ja harmaan. Nyt kävin kuitenkin uudemman kerran tsekkaamassa ja tätä vihreää oli taas tullut S-koossa, joten nappasin yhden itselleni!

In the last fall haul I told you about wanting this dark green long sleeve (it looks way paler in the photo than it actually is) from Cubus, but then they didn't have my size. But, I actually went back to see if they had got more of them and they now did have my size so I had to buy it!

bikbok

Lisää maastonvihreää! Löysin tällaisen ihanan, off the shoulder -mekon BikBokilta ja mun oli vaan pakko napata tää matkaan. Toi istuu niin hyvin päälle ja on just niin mun tyylinen, etten vaan voinut jättää tätä sinne! Ja tämä pääsi jo käyttöönkin viime viikonloppuna, oli tosi mukava päällä!

And more dark green! I found this adorable, off the shoulder dress from BikBok and I just had to take it with me. It fits well and it is so me, that I just couldn't leave it there. And I actually already wore this last weekend and it was so comfortable on!

H&M

Tämän mekon kohdalla koin ison, mutta positiivisen yllätyksen. Sovitin ensin S-kokoista mekkoa, mutta se oli liian iso, eikä istunut kunnolla. Ostin tämän sitten koossa XS. En muista koska olisin viimeksi edes sovittanut niin pientä kokoa, saatika mahtunut sellaiseen!

With this dress I experienced a huge, but positive surprise. I first tried on a size Small, but it was to big and didn't fit me correctly. I bought this dress in a size Extra-Small. I can't remember when I would have last tried on an extra-small, yet alone fit into one!

raitapaita

Gina Tricotin alennusrekistä bongasin tällaisen perusraitapaidan ja ajattelin että nyt on aika päivittää! Mulla on ennestäänkin olemassa tuollainen perus, raidallinen teepaita, tosin siinä värit on toisin päin eli valkoinen ikään kuin se hallitseva väri. Se kuitenkin on jo useemman vuoden ollut käytössä ja vähän kulahtanut, siirtynyt jo enemmän lenkkipaidaksi tai yöpaidaksi. Tässäpä siis päivitys raitapaitaan!

From Gina Tricot's sales I found this basic striped tee and I decided that now is a great time to update. I have a basic striped tee already, thought the colors on that one are like wise versa, white is the dominant color on that one. But the thing is, I've been using that one for several years now and it is kinda worn already. So, here's an update on the basic striped tee!

fall haul

BikBokilta oli pakko myös napata vähän paksummat sukkikset kaikkien noiden uusien mekkojen kaveriksi. Toivoisin kyllä niin kovasti, että vielä tarkenis paljain säärin viilettää tuolla ulkona, mutta ei ihan hirmu pitkään kyllä tarkene.

From BikBok I also had to grab a pair of tights to wear with all of my new dresses. I really wish thought, that I could still go out without them but the thing is, it is way too cold out there.

IKEA

Tigeristä ostin tuollaisia yksinkertaisia, ruskeita pakettikortteja vähän jo joulun DIY-projektit mielessä. Washiteipit löysin IKEAsta, ne oli tuollainen neljän rullan setti. IKEAsta ostin myös noita valkoisia henkareita, jotka näkyy aiemmissa kuvissa. Viime aikoina on tullut shoppailtua niin paljon uusia vaatteita, että oli ihan pakko käydä henkariostoksillakin!

I bought these plain, brown cards from Tiger, already thinking of the Xmas DIYs! The washitapes I found from IKEA, they we're a set of four. I also bought a few of those white hangers seen in the previous photos from IKEA. I've bought so many new clothes lately that I had to buy more hangers as well!

choker

Ja pari uutta chokeriakin on tullut taas ostettua! Nyt näitä on jo neljä, lupaan alkaa rajottaa tätä... Tossa ylemmässä, ohuessa chokerissa roikkuu tuollainen pieni helmi (hankala nähdä kuvassa) ja siitä on tullut mun ihan lempparikaulakoru! Molemmat Ur&Penniltä.

And a couple of new chokers! Now I have four of these, I promise to limit this... The one above, the thinner one, has a little pearl hanging from it (it is a little hard to see from the photo) and it has became my favorite necklace! They are both from Ur&Penn.

ostospostaus

ur&penn

Vielä muutama uusi koru! Rengaskaulakoru ja alemman kuvan sormus on vähän rose goldin värisiä, tosin kaulakoru ihan vain muotikoru (ei siis mitään kultaa oikeasti) ja sormus ruostumatonta terästä. Mutta mulla ei aiemmin ton värisiä koruja oo ollut, mutta nyt päätin yhdistää niitäkin noihin kultaisen värisiin ja kultaisiin koruihin, mitä mulla on! Kaikki näiden kuvien korut Ur&Penniltä.

All the more some jewelry! The ring-necklace and the ring in the lower photo are more like rose gold colored thought the necklace is made from alloy and the ring is stainless steel (so they aren't real gold). I haven't had any jewelry this color before, but now I decided to combine it with the golden colored and golden jewelry I own! All the jewelry in these photos are from Ur&Penn.

11 kommenttia:

 1. Oi onpas ihana tuo raitamekko! Mistä se on? :-)

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. jahas onnistuin jotenkin sähläämään taas :DD niin tosiaan! tosi ihania noi korut ;_; pitäiskö itsekin käydä shoppaamassa Ur&Pennillä, sen verran kivannäkösiä :3

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se mitään :D Niinhän ne on, kyllä mää suosittelen ainakin ;)

   Poista
 4. Voi vitsit, Tiger ja kaikki niiden tarpeelliset ja ei niin tarpeelliset jutut<3 Ens viikolla myös meille tänne Jyväskylään avataan oma liike, ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä <3 On varmasti mahtavaa! Itsellä onneksi nykyään kävelymatkan päässä kaksikin liikettä :D

   Poista
 5. Tosi kivoja vaatteita! Maastonvihreetä on muutenkin tänä syksynä näkynyt hirveesti kaikissa vaatteissa ( uskaltauduin itse ostamaan maastonvihreä takin :D ) mut jotenkin se on vaan niin kiva väri, että sen värisiä vaatteita tulee ostettua. Korut oli varmaankin mun lemppareita näistä kaikista!

  https://mylifestyle-kiia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, niinhän sitä on! On varmasti makee takki!! :)

   Poista