tiistai 18. lokakuuta 2016

TO DO LIST FOR THE AUTUMN HOLIDAY

Mulla alkoi syysloma jo ikään kuin viime viikolla, kun ei ollut koulua kuin alkuviikosta. Viikonloppuna olin kuitenkin töissä ja tälläkin viikolla parina päivänä on töitä, ettei tämä ihan löysäilyksi mene kuitenkaan. Enkä mä mun vapaapäivinäkään aio vaan maata, tässä nimittäin to do -listaa syyslomalle!

My autumn holiday started already last week, since I only had school in the beginning of the week. I was working on the weekend and I have two workdays this week as well, so it is not going to be just me laying in bed doing nothing. And even on my days off (both from school and work) I won't be just doing nothing, since here comes my to do list for the autumn holiday!

syysloma

Huoneen siivous ja puhtaat lakanat! Mulla on huoneessa papereita ja koruja ja ties mitä levällään ja ne pitäisi kyllä saada tän viikon aikana "piiloon" kaappeihin, oikeille paikoilleen! Lisäks aikomuksena vaihtaa puhtaat lakanat ja pyykätä vähän.

Postaile ja tee postauksia valmiiksi. Nyt kun ei tarvitse juuri kouluun keskittyä, haluan käyttää aikaa tähän blogiin! Mun pitäisi kääntää vanhoja postauksia myös englanniksi sekä tehdä muutama postaus myös varastoon niille päiville, kun koulustressi ja työkiireet vaan pukkaa päälle, eikä ehdi muuta!

Lue blogeja! Muiden blogien lukeminen aina välillä jää, varsinkin kun on niin kiirettä välillä, että hyvä kun ehtii tämän oman blogin postauksia tehdä ja kommentteihin vastailla. Haluankin nyt lomalla lueskella uusia blogeja sekä vanhoja suosikkeja! Jättäkää linkkejä alle, käyn tsekkailemassa!

Organisational Communications Ethics -tehtävä. Lomalle ei juuri muita koulutehtäviä ole, joten tämän yhden tehtävän haluan saada aikaiseksi ja tehdä sen kunnolla, vaikkakin tämä on vapaaehtoinen tehtävä.

Urheilu. Haluan liikkua lomalla, käydä lenkeillä ja pyöräilemässä ja ulkoilla muuten. Liikun toki arkenakin, mutta nyt lomalla voi aamuisinkin käydä pitemmilläkin lenkeillä ilman ressiä siitä, että ehtiihän kouluun!

Rentoudu! Pitää myös muistaa rentoutua, nyt kun siihen kerrankin on aikaa. Aion katsoa Modern Family -sarjaa Netflixistä ja herkutella vähän!

to do list

Clean my room and fresh bedding! I have papers and jewelry and God knows what all over my room and I really want to just hide them in closets in their proper places. Also I want to change fresh bedding into my bed and do some laundry.

Post on the blog and make some posts in the drafts. Now that I don't have to focus on school so much I want to focus on this blog. I want to translate a few of the older posts into English as well and also make a few posts in the drafts waiting for those days when I'm too busy to make posts!

Read blogs! This is something that I sometimes just don't have the time for and this week I really want to find the time to read some new blogs and also my fave blogs. So leave me links to your and your fave blogs below!

Organisational Communications Ethics -task. This is basically the only homework I have for the holiday and even thought even this is optional, I still want to do it and do it properly. 

Working out. I want to work out during this holiday, I want to go for walks and runs and biking. I also workout on normal weekdays, but now I can go for longer walks and longer bike routes since I don't have to worry about being on time somewhere.

Relax! I also have to relax a bit, when I have the time for it. I am going to watch Modern Family from Netflix and eat some treats!

Mitä te aiotte tehdä syyslomalla?

What are our autumn holiday plans?

14 kommenttia:

 1. Kiva postaus Kiia! Mullakin alkoi nyt kahden viikon syysloma ja tekemistä kyllä riittää. Töitä on ainakin tälle viikolla neljä vuoroa, tenttiin pitäis lukea ja yks esitelmäkin pitäis saada tehtyä :-D Ihan kiva, että nyt on oikeesti aikaa tehdä nää kaikki jutut valmiiks!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! No niimpä! Tuntuu, että asiat jää vähän kesken mutta josko nyt yrittäisi saada kaiken tän hetkisen valmiiksi ja sitten taas uuteen alkuun uuteen jaksoon! Tsemppiä sulle noiden esitelmien ja tenttien kanssa :p

   Poista
 2. En usko, että hait tämmösiä blogeja, mutta tässä on silti erittäin epäsäännöllisesti päivittyvä leivontablogi(jonne tosin on tulossa lauantaina postaus, vink vink): annileipoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenmoiset blogit kelpaa! Mä käyn lueskelemassa tota sun! :)

   Poista
 3. Syksyn To Do -listoja on niin kiva lukea muiden blogeista, vaikkei sitä itsellä olekaan täällä Ruotsissa. Mutta jotenkin alkaa kans fiilistelee sitä, että on syksy. Itsellä seuraavat pari viikkoa menee tenttien kanssa. Tosi kiva postaus! :)

  http://saaralindb.blogspot.se

  VastaaPoista
 4. Mulla alkaa just työt tänään niin kiva alottaa työt samalla ku toinen puolisko vaan lomailee :-D tietty saan sysättyä sille nyt ruuanlaiton ja pyykkäämisen ;-)

  http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa yksi syyslomalainen! On ihanaa kun saa vaan nukkua pitkään, tehdä asioita ihan rauhassa ja sellasia mistä tykkää! Siivoominenkin luonnistuu paremmin, kun välillä saa stopata tekemisen ja kattoo onko uusia postauksia tullut :D

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Liityin sun lukijaks, ku niin ihanan olonen blogi :3
  http://emily-now-or-never.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa varsin tehokkaalta lomalta! :D Täälläkin alkaa lomat ihan näillä näppäimillä ja tuntuu, että jokainen tuttu suuntaa johonkin. Vitsit oispa itselläkin lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Noniin, monet on varmasti lähdössä reissuun tässä kohtaa...

   Poista