tiistai 21. marraskuuta 2017

3X BIISILISTA + ALEKOODI

Tänään kerron teille kolmen erilaisen biisilistan muodossa mun tän hetken lempparibiisejä, hehkutan mun uusia kuulokkeita ja vinkkaan myös alekoodista! Sudio Sweden otti muhun hetki sitten yhteyttä ja kysyi, haluaisinko testailla heidän kuulokkeita ja mä lähdin mielelläni mukaan yhteistyöhön heidän kanssaan. Olen siis saanut kuulokkeet yhteistyönä.


bluetooth kuulokkeet

sudio regent

3 lemppari treenibiisiä

Mulla soi salilla aina Apulanta ja mun 3 lemppari treenibiisiä onkin kaikki Apulannan biisejä. Vähän agressiivinen musiikki saa mut jaksamaan ne viimeisetkin toistot! Millaista musiikkia sä kuuntelet treenatessa?







sudio

sudion kuulokkeet

3 lemppari rakkauslaulua

Tässä listassa on mun mielestä kauniita, ihania ja koskettavia rakkauslauluja, joita jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen! Nää biisit saa mut aina ajattelemaan jotain tiettyä ihmistä tai hetkeä, enkä usko että kyllästyn näihin ikinä.







sudio sweden

joulu soittolista

3 lemppari joulubiisiä

Koska jouluun ei ole enää montaa viikkoa ja mäkin oon jo vähän aloittanut joulufiilistelyä, niin tässä vielä 3 mun tän hetkistä lemppari joulubiisiä. Tällä hetkellä mä fiilailen enemmän tällaisia rauhallisia joulubiisejä kuin niitä menevämpiä. Millaisista joulubiiseistä sä tykkäät?






Kaikkia näitä biisejä on ihan mahtava kuunnella noilla mun uusilla kuulokkeilla! Oon jo pitkään haaveillut bluetooth-kuulokkeista, mutta en oo löytänyt sopivia vielä mistään. Nämä Sudion Regent-malliset kuulokkeet kuitenkin täytti munkin kriteerit: hyvä äänenlaatu, kaunis ulkonäkö, kevyet ja pienet ja pitkä akunkesto!

Sudion kaikissa kuulokkeissa on itseasiassa ihan studiotason äänenlaatu. Lisäksi nämä kuulokkeet on sopiva pienet mun päähän ja korville ja nämä vieläpä taittuvat kasaan niin, että saan ne vaikka pikkulaukkuun mahtumaan (ja tilaa jää vielä muillekin tarpeellisille jutuille). Akku kestää näissä yli 24 tuntia käytössä olessa ja varaus säilyy kuulokkeissa 20 päivää.

Ja onhan nää nyt kauniit! Lisäksi näihin on erilaisia vaihdettavia capseja, joista mä valkkasin noi marmoriset. Jos kiinnostuit näistä, tai muista Sudion kuulokkeista, sain heiltä alekoodin teille jaettavaksi. Koodi on kiia15 ja sillä saa -15% alennuksen Sudion verkkokaupasta!

6 kommenttia:

  1. Voi, olin unohtanut kokonaan tuon Jesse Kaikurannan biisin! Se on kyllä ihana♥ Tämän postauksen innoittamana rupesin kokoamaan Spotifyhin omaa joululaulusoittolistaani :D

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanaa täältä löyty joululistakin <3 Ja superkivat noi kuulokkeet! Oon koittanut metsästää hyviä kuulokkeita, joten pitää todellakin tsekata noi. Toi ulkonäön helppo tuunaus houkuttelee kyllä kans :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etten oo ainut, joka alkaa joululaulujen kuuntelemisen jo marraskuussa :D Ja noi kuulokkeet on kyllä ihan huiput, testaa ihmeessä!

      Poista
  3. Kiva postaus! Valitettavasti kuulokkeille ei juuri tehtävää nyt itselle :) mutta salilla kuuntelen 2010 taitteen baarimusaa joka oli melko mahtitemposta bassoa ja konetta, eli Skrillex ja muut vastaavat kivat :)

    Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tollaiset kunnon bassojumputukset antaa varmasti myös hyvin energiaa salilla!

      Poista