maanantai 15. helmikuuta 2016

MUA ÄRSYTTÄÄ KUN...

Pyrin olemaan positiivinen ja blogissakin näkyy aina välillä näitä 10 syytä olla iloinen -tyyppisiä postauksia, mutta kun aina ei vaan kaikki oo yhtä ruusuilla tanssimista! Tänään ärsyynnytään pikkuasioista. Tässä postauksessa siis asioita, jotka nyppii, ehkäpä joku voi näihin samaistua! Palataan myöhemmin tällä viikolla taas niihin positiivisiin juttuihin, mutta nyt: Mua ärsyttää...

ärsyttää kun

... kun joku kihnuttaa autollaan yhtäkymppiä ykkösellä mun edessä silloin, kun on vähän kiire. Joo on talvi ja liukasta, mutta silti!

... kun haluan käyttää jotain vaatetta, mutta joku sisaruksista onkin "lainannut sitä" ja se on märkä / likainen / pyykissä / hukassa...

... kun oon ajatellut syöväni jotain, kun meen kotiin, mutta sitten sitä ei enää olekaan siellä jääkaapissa...

... kun meen kauppaan hakemaan jotain tiettyä ruokaa, mutta sitä ei oo siellä! Erityisen ärsyttävää on se, kun tiedän kyllä että K-Marketissa on perjantaisin aina joku esittelemässä jonkun leipomon pullia ja munkkeja, mutta silti meen aika usein hakemaan sinne ihan innoissani K-Marketin croissantteja, eikä niitä tietenkään siellä silloin oo... Miksen ikinä muista tota ennenkö meen sinne kauppaan?

ärsyttää

... kun joku lukee mun laittaman viestin, muttei vastaa siihen!

... tai vielä pahempi, kun joku vastaa mun laittamaan viestiin viestiin "K".

... kun peiliin katsoessa näyttää hyvältä, mutta yksikään #selfie ei onnistu. Ei yksikään!

... kun joku kirjoittaa viestejä niin, ettei käytä isoja alkukirjaimia lauseiden alussa. Okei, teen tätä välillä itsekin, mutta enimmäkseen se ärsyttää... Kaikkein ärsyttävimpiä on ne omat kirjoitusvirheet!

ärsytys

... kun asioista ei voida sopia ajoissa, vaan sitten soitellaan ja viestitellään että voisitko Kiia viedä mut tonne tai tänne kun piti olla siellä jo vartti sitten, ikään kuin mulla ei olis muuta tekemistä...

... kun pitäisi keskittyä lukemiseen, muttei vain voi keskittyä. Tiiän, että mulla on tärkeä koe lähipäivinä, mutta kun ajatukset on jossain muualla... Mistä keskittymiskykyä?

... tai vielä pahempi, kun pitäisi nukkua, mutta ei vaan millään saa nukutuksi. Tiiän, että huominen on pitkä päivä ja pitäis levätä hyvin ennen sitä, muttakun uni ei vaan tuu!

... kun auto sutii tuolla loskassa, on liukasta ja absit hakkaa... Olis jo kesä & pääsis kruisaileen aurinkolasit päässä!

Mikä teitä ärsyttää? Samaistuitteko johonkin tässä vai onko ärsytyksen kohteena jotain muuta?

P.S. Ettei ihan menis marmattamiseks, niin tän postauksen kuvat ei kyllä ärsytä yhtään, olivat yhtä hyvän makuisia kuin ovat näköisiäkin...

10 kommenttia:

 1. Näitäkin on niin kiva lukea! :-D Ja samoja ärsyyntymisen aiheita mullakin, et oo ainoa! Ja toi ku ignoorataan viestiä - ai että ku ärsyttää!

  VastaaPoista
 2. Samaistuin aika moneen! Hyvin toteutettu postaus. :-)

  VastaaPoista
 3. Hahah, samaistun :D Alkoi ihan ärsyttää kun luki joitakin näitä kohtia.

  VastaaPoista
 4. Jee, kyllä vaan näin itseni monessa kohdassa erittäin ärsyyntyneenä :D

  VastaaPoista
 5. Tää oli ihanan rehellinen postaus!:) Tämmössiä postauksia on vaihteeksi niin kiva lukea - ihan liian monista blogeista nimittäin huokuu se yltiöpositiivisuus ja "täydellinen elämä". Kaikki asiat ei vaan mee elämässä täysin nappiin, eikä kyllä tarvitsekkaan mennä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin kyllä pyrin pääsääntöisesti pitämään tän blogin positiivisena, mutta silti haluan olla rehellinen. Ja välillä kun nyt vain sattuu ärsyttämään :D

   Poista