tiistai 16. helmikuuta 2016

ALL TIME FAVES #2

Blogeissa on usein näitä kuukauden suosikit -postauksia ja niitä mäkin julkaisen säännöllisesti. Muistan viime syksynä kuitenkin alkaneeni miettimään, että olis paljon sellaisiakin suosikkeja, jotka ei vaihdu kuukausittain, vaan jotka on sellaisia kestosuosikkeja. Silloin julkaisinkin ensimmäisen osan näitä all time faves -juttuja, mutta nyt tuntuu, että siinä ei ollut todellakaan kaikkia, joten tässä vähän lisää. Ja tähän sarjaan on kyllä tulossa jatkoa myöhemminkin!

hm laukut

Yks ihan kestosuosikeista on olleet nuo H&M:n isot laukut. Mustan hankin ensin ja koska se oli niin hirmu kiva ja näin tuon harmaan puoleen hintaan viime keväänä, ostin toisenkin! Edelleenkin usein H&M:llä katselen näitä ja tekisi mieleni kartuttaa kokoelmaa... Noi on ihan vähän liian isoja ollakseen superkäytännöllisiä, mutta koska mulla on aina paljon tavaraa mukana, noi on mulle just hyviä. Joku muu voisi käyttää tuota vaikka viikonloppulaukkuna, tonne oikeasti mahtuisi jonkun viikonlopun tavarat, mutta mää tarviin aina puoli omaisuutta mukaan, joten mä en oo se joku.

kaukolaukaisin sovellus

Toinen kestosuosikki on tää sovellus! Oon aiemminkin suositellut tätä blogissani, mutta tää oli pakko listata tässäkin postauksessa. Muistan pyytäneeni isiltä, voisiko se ostaa mulle kaukolaukaisimen, mutta isi vaan sanoi että ihan turhaa käyttää rahaa sellaiseen kun saat puhelimeesi sen ilmaiseksi. Mä en tälläista asiaa ollut edes tajunnut, mutta siltä istumalta latasin muutaman sovelluksen puhelimeen ja testailin niitä ja nyt oonkin käyttänyt tuota paljon!

kettukarkit

Pihlajat eli kettukarkit! Nää on niin mun herkkua. Mää oon muutenkin ihminen, jolla on karkkipäivä ihan liian usein ja näitä tulee syötyä paljon. Tätä kuvaa katsellessa tulee vieläpä mieleen muistoja, mitkä liittyy noihin karkkeihin! Nää vaan on niin hyviä!

tresemme

Ja tässä on suosikki, jota en oikeasti vaihtaisi mihinkään ja jota käytän päivittäin! Kuvassa voisi vielä olla TRESemmén lämpösuoja, sillä sitä ja tuota shampoota ja hoitoainetta käytän ihan jatkuvasti. Huomaan eron hiuksissa heti, jos käytän jotain muuta, joten näitä oon käyttänyt pitkään. Jos tarkempi sepostus hiusrutiineista kiinnostaa, siitä löytyy postaus täältä!

Mitkä jutut on teidän kestosuosikkeja, joita käytätte vuodesta toiseen?

6 kommenttia:

 1. Hei toi kamerasovellus alkoi kiinnostaa! Miten se toimii ja mille kameralle se käy? Itellä on Olympuksen PEN kutonen ja mietin josko toimis sillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toimii infrapunalla, eli jos sulla on kamerassa sellainen niin ton pitäisi toimia. Noita sovelluksia oli muistaakseni myös bluetoothilla ja wifillä toimivia, kannattaa selvittää, mikä omaan kameraan sopii parhaiten :)

   Poista
 2. Kiva postaus Kiia! Nuo laukut on kyllä tosi hienoja, H&M:ltä löytyy aina niin kivoja laukkuja :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Niin löytyy, tekee aina mieli ostaa muutama kun käy H&M:llä :D

   Poista
 3. Tosi ihana postaus, saanko hiukan lainata tätä ideaa joskus?
  Tuo kaukolaukaisin kameraan oli mullekin uusi juttu, hyvä tietää tuommoinen :D

  VastaaPoista