sunnuntai 7. helmikuuta 2016

TWO COMPLETE OUTFITS FOR LESS THAN 50€ !

Tänään Project Blog -porukalla mietimme edullisia asuja! Haastoimme itsemme miettimään kokonaisia asuja alle 50€:lla ja haaste se tosiaan olikin. Mä toteutin kollaasit Polyvorella ja muuntelin puntia ja dollareita euroiksi ja laskeskelin näitä hintoja. Kaksi simppeliä asua sain kuitenkin aikaiseksi ja molemmat pukisin mielelläni päällenikin!

Kaikki postauksessa esiintyvät vaatteet ja asusteet on H&M:ltä & kuvia klikkaamalla löydät tarkempia tietoja niistä. Tämä ei ole sponsoroitu postaus.

Outfit for less than 50€ !

Ekan asun vaatteet multa löytyisikin ja lähdinkin liikkeelle tuosta hameesta. Ostin itselleni sellaisen joululomalla, mutta en ole vielä saanut kivaa asua sen ympärille, joten päätin nyt tässä lähteä miettimään sellaista. Mustia nilkkureita mulla ei korottomina ole, mutta oon noista kyllä haaveillut. Jossain kohtaa varmasti kotiutan jonkinmoisen parin noita! Kun sain tähän hameen, paidan ja kengät jäi budjettia vielä vajaa kymppi, joten lisäsin tähän asuun vähän koruja. Asu on simppeli, naisellinen ja varmasti mukava päällä, joten tykkään!

Outfit for less than 50€

Tähän asuun löysin ensimmäisenä nuo kengät ja lähdin etsimään niihin sopivia farkkuja. Polyvoren mukaan noi farkut olis vaan 11€, eli todella edulliset ja loistavat tälle pienelle budjetille. Lisäsin vielä yksinkertaisen teepaidan ja  asusteeksi laukun ja asu oli valmis. Olisin halunnut ehkä jotain koruja tähänkin, mutta sitten olisin joutunut luopumaan tuosta laukusta, joten päädyin tähän. Ehkä joskus less is more.

Käykää tsekkaamassa muidenkin Project Blog -tyttöjen postaukset:


Kumpi näistä asuista on paremman näköinen?

10 kommenttia:

  1. Selailen sun blogia aina sillointällöin ja nyt on ihan pakko jättää kommenttiakin. Sulla on tosi ihania ideoita näissä postauksissa ja etenkin kaikki DIY jutut on niiin älyttömän kivoja! Oot tosi aidon oloinen ihminen ja sun blogia lukiessa tulee hyvälle fiilikselle - taidan jäädäkkin ihan pysyvästi seurailemaan sun tekemisiä:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi, mikä ihana kommentti, kiitos Elli! Ihana kuulla, että tykkäät! <3

    VastaaPoista
  3. Oijjoijoi, tuohon toiseen yhdistelmään ihastuin <3 on niin kauhean vaikea löytää suhteellisen edullisesti vaatteita, varsinkin alle viidelläkympillä hyvän kokonaisuuden etsiminen on silkkaa tuskaa :O

    http://only-my-gamble.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit!! Ja joo, toi oli kyllä tosiaan melkoinen haaste :D Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  4. Oho! Olipas halvat asukokonaisuudet! (VArmasti hiukan vaikeaa koota asut sillä budjetilla) Tuo alempi oli kyllä minun mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oli se kyllä hankalaa :D Mutta kiva että tykkäsit, kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  5. Ompas kivat asukokonaisuudet ja vielä noin halvalla :) Alemman voisi itsekin pukea päälle :)

    VastaaPoista
  6. Ekan asukokonaisuuden kengistä tulee mieleen ratsastus kengät :D Mulla olis kaapissa melkein ton näköset ainoo et niissä mun on ainakin turvakärki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D on noi kieltämättä kyllä vähän sellaisten oloiset :D

      Poista