sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

MAALISKUUN SUOSIKIT

kuukauden suosikit

Kukat kotona. Kevät on tehnyt tuloaan ja mun kotona se on näkynyt esimerkiksi ihanana auringonpaisteena sälekaihtimien läpi sekä kukkakimppuina kotona. Ostin itse ensin tulppaaneja ja sen jälkeen pikkuveli toi naistenpäiväksi ruusukimpun. Seuraavaksi haluaisin käydä hakemassa neilikoita tai harsokukkia. Mikä on sun lempparikukka keväisin?

black oak

Black Oak -rannekello. Ur&Pennillä tuli ihanat pastelliväriset rannekellot superhyvään tarjoukseen, enkä voinut sitten vastustaa tätä vaaleanpunaista! Oon jo käyttänyt tätä muutaman kerran ja oon varma, että tästä tulee ihana kesäkello!

kevät 2018

Keltaiset lakanat. Nämä lakanat näkyivätkin jo uusia juttuja keväiseen kotiin -postauksessa, mutta mainitaan ne vielä näissä suosikeissa! Keltaisesta tai nimenomaan sellaisesta vähän lämpöisemmästä, sinapin keltaisesta on tullut mun uusi lemppariväri ja se alkaa näkyä kotonakin. Mulla on nämä lakanat ollut nyt monta kertaa jo käytössä, itse asiassa ne on nytkin mulla sängyssä!

urpenn

Isot korvikset. Viime kesänä aloin fiilailla hapsukorviksia ja viime kuukausina oon innostunut enemmän ja enemmän isoja korviksia! Noi hapsut on edelleen ihania, mutta korukokoelmaani on ilmestynyt myös erilaisia renkaita ja muita isoja korviksia. Kuvan korviksista mun suosikit on ehdottomasti noi punaiset hapsut sekä noi kierrekorvikset, joita oon jo käyttänyt paljon! Nämä on muuten kaikki Ur&Penniltä, punaisia ja nudeja hapsuja lukuunottamatta, jotka on H&M:ltä.

maaliskuun suosikit

Ruutuhousut. Mainitsin jo tammikuun suosikeissa ruutuhousut, mutta nyt oon löytänyt uudet lemppariruutuhousut! Nämä on Gina Tricotista ja sellaiset ihanat korkeavyötäröiset legginsit! Nämä on vähän paksummat, joten voi ihan hyvin käyttää housujen tapaan ja lisäksi nämä on ihan supermukavat, pehmeät ja lämpöiset. Mä tykkään! Nää on itseasiassa niin kivat, että oli pakko ostaa näitä kahdet. Mua ei oo viime aikoina juuri muissa vaatteissa näkynyt!

Mitkä jutut on olleet sun suosikkeja viime kuussa?

2 kommenttia: