tiistai 10. huhtikuuta 2018

10 FAKTAA MINUSTA (BUJO EDITION)

Vihdoinkin viimeinen vanhasta bullet journal -aiheisesta blogistani, Bujo & Moresta, tämän blogin arkistoihin siirrettävä blogi on täällä! Tässä postauksessa kirjoittelin viime syksynä 10 bullet journal -aiheista faktaa itsestäni, mutta faktat pätevät muhun kyllä edelleen. Tämän jälkeen onkin sitten vihdoin aika alkaa tuottaa uutta bullet journal -aiheista sisältöä tähän blogiin, jippii!

1 | Käytän bullet jouranliani joka päivä ja yleensä useamman kerran päivässä. Aamulla, päivällä ja illalla. Kirjoitan jatkuvasti asioita ylös ja tarkistelen niitä myös usein. Ainoat poikkeukset tähän on reissut ja lomat, joilla en ehdi bujoilla! Silti täytän bujoa niidenkin päivien osalta jälkeenpäin.

2 | Rakastan nähdä kokonaan täytettyjä träkkereitä sekä pitkiä to do listoja, joilta on kaikki hommat ruksittu tehdyksi!

3 | Kuulin bujoilusta ja innostuin kokeilemaan sitä katsottuani Boho Berry nimisen YouTube-kanavan videoita. Suosittelen niitä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat oppia bujoilusta tai saada uutta inspiraatiota siihen!

10 faktaa minusta

bujo & more

4 | Mun pukeutumistyyli ja mun sisustustyyli on hyvinkin mustavalkoisia mutta bujossa tykkään käyttää paljon erilaisia värejä!

5 | Valitsen aina kuukausisivuihin 1 tai 2 Mildlineria ja niihin mätsäävät 1 tai 2 Stabilon tai Staedtlerin finelineria ja käytän niitä kuukausittaisilla sivuilla (eli esimerkiksi kuukausinäkymä ja träkkerit). Lisäksi valitsen joka viikolle oman Mildlinerin ja siihen mätsäävän finelinerin, joita käytän viikkoaukeamalla ja sen viikon päivittäisillä sivuilla.

6 | Mua haastateltiin joku aika sitten bujoilujuttuihin liittyen ja oli hirmu ihana päästä kertomaan omasta intohimosta niin, että joku oikeasti kuunteli! Juttuun haastateltiin muitakin ja jutun voi lukea täältä!

faktapostaus

washiteippi

7 | Tykkään ihan hirmuisesti kokeilla erilaisia fontteja, otsikkotyylejä ja tekstiefektejä, erityisesti päivittäisten to do listojen otsikoissa!

8 | Rakastan erilaisia listoja ja kirjoittelin monia erilaisia jo kauan ennen kuin aloitin bullet journalin. Bullet journal on kuitenkin osoittautunut ihan täydelliseksi paikaksi koota näitä erilaisia listoja ja pitää ne tallessa, jos haluan palata niihin myöhemmin. Mun bujo onkin täynnä erilaisia listoja muistilistoista to do listoihin ja toivelistoista ostoslistoihin.

bujo blogi

bujoilu

9 | Yksi mun lempparisivuista bullet journalissani on aina mun kuukausittaiset mood trackerit. Piirrän aina kuukauden päivien määrän verran erilaisia muotoja ja sitten värittelen niitä tiettyä mielialaa vastaavalla värillä joka päivä. Esimerkiksi lokakuussa värittelin sydämiä ja marraskuussa värittelen kolmioita. Uusien muotojen ja teeman keksiminen on musta ihan parasta!

10 | Oon ostanut jo 5 eri väristä Leuchtturm1917 -vihkoa ja suunnittelen kerääväni mahdollismman paljon eri värejä! Toistaiseksi multa löytyy musta, valkoinen, harmaa, pinkki ja keltainen!

Löytyikö näistä mitään, mihin voit samaistua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti