sunnuntai 25. syyskuuta 2016

SMALL HOMEWARE HAUL

ostoksia

huopakori

Ostin papereiden säilytykseen Tigeristä tällaisen huopakorin (muistaakseni 7€). Mulla on aiemmin ollut vähän tummempi, erilaisin tekstein koristeltu huopakorityöpöydän pukkijalalla samassa tarkoituksessa, mutta se oli aina sellainen väliaikainen ratkaisu, kunnes löydän simppelimmän ja kauniimman. Nyt löysin tämän ja lahjoitin sen vanhan mun pikkusiskolle!

This cute little felt box is from Tiger and cost me 7€ if I remember correctly. Previously I had a similar one, just a little bit darker and with white text print, but it was just a temporary solution. Now I have this, a lot more minimalist and thus more beautiful one and I gave the old one to my little sister!

ikea

Kämppiksen / serkun kanssa ostettiin IKEAsta tällainen ihanan minimalistinen lamppu. Toi johto-osa ja itse lamppu myytiin erikseen, kumpikin vähän vajaan kympin hintaisia. Oltiin ihan innoissamme tuosta, mutta kun se lopulta saatiin kattoon asti, huomattiin että ton valo on todella keltainen ja tehoton! Paljon sopivampi siis johonkin tunnelmavalaistukseen kuin eteiseen, mutta onneksi meillä on eteisessä toinenkin, huomattavasti tehokkaampi valaisin!

With my roommate / cousin I bought this lamp from IKEA. We we're so excited about it, but when we installed it, turned out that the light is very yellow and inefficient. I mean it's super cute, but not very useful. Luckily we have another lamp in our hallway, an efficient one!

matto

Harmaampi matto on ostettu jostain huonekaluliikkeestä, mutta kun en nyt millään enää muista mistä! Tässä kuukauden ajan on pikkuhiljaa osteltu näitä juttuja kotiin, niin en enää muista kaikkien alkuperää... Kuviollinen matto on Prisman Palko-matto. Harmaa meillä on eteisessä ja kuviollinen keittiössä.

The grayer mat is for our hallway and the patterned one is in our kitchen!

sisustus

Prismasta ostin myös pyykkikorin itselleni. Meidän kylppäri on melko pieni, joten sinne ei oikein mahdu pyykkikoria. Siksi halusin jonkun aika kivannäköisen, että sitä viitsii pitää esillä makuuhuoneessa. Haluaisin kyllä saada sen johonkin "piiloon", mutta juuri nyt se ei mahdu minnekään!

We have a relatively small bathroom so I had to buy a cute laundry basket since I have to store it out in the open in my bedroom. I'll probably try to fit it in a closet at some point but right now there just isn't enough room!

minimani

säilytyslaatikko

Ja tää on mun suosikki näistä kaikista! Kerroin aiemmin ostoslista -postauksessa tarvitsevani jonkun laatikon työpöydälle kuittien ja irtonaisten paperilappujen väliaikaiseen säilytykseen ja tää on ollut ihan loistava löytö siihen hommaan! Laatikko on Ideaparkin Minimanista ja maksoi muistaakseni about 8 euroa.

And this little box is my favorite of all! I told earlier in a shopping list -post that I need some sort of a box on my desk to temporarily store receipts and other loose papers. This has been the perfect find for that! It's from Minimani in Ideapark and the price was about 8€.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo lamppu ja toi korkkinen säilytysrasia! :-) Pitääkin käväistä täällä Jyväskylän Minimanissa jos sieltäkin löytyis tollanen laatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, kannattaa käydä tsekkaamassa ;)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja ylipäätänsä koko sun blogi, liityin lukijaks.

  justlifewithastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista