keskiviikko 28. syyskuuta 2016

I GOT A JOB!

chocker

Meitsi sai töitä Koskikeskuksen Ur&Pennistä! Oon hakenut useampaankin työpaikkaan, mutta sain kyllä ehdottomasti sen duunin, jota eniten halusin! Oon todella innoissani tästä paikasta ja kaikki palaset tuntui jotenkin loksahtavan sopivasti paikalleen. Sain hirmu kivan duunin, sopivalla viikkotuntimäärällä ja vielä nopeammin kuin mitä olin odottanut!

Ekat työvuorot on jo takana päin ja kaikki on kyllä mennyt hyvin! Uutta opittavaa on paljon, mutta oon niin innoissani tästä, että mielelläni opiskelen noita juttuja. Ainakin toistaiseksi tapaamani duunikaverit on hirmu kivoja ja uskon että mä sovin tohon joukkoon mainiosti!

I got a job from Ur&Penn in Koskikeskus. I've applied for several jobs but I luckily got exactly the one I  most wanted! I'm so exited for this job!

First work shifts are already behind and so far everything has gone well. There's a lot to learn, but I'm happy to learn new things! And at least the co-workers I've met so far are really nice.

koskikeskus

regal

Ur&penn

Tän postauksen kuvat on koruista, joita Ur&Penniltä ostin itselleni! Viimeisen kuvan kaulakorun ostin avainnauhaksi töihin. Pahoin pelkään että palkasta jonkinlainen osuus aina menee takaisin sinne mistä tulikin...

This post's photos are of jewelry I bought from Ur&Penn. I'm afraid that a certain amount of my salary will just go right back to where it came from...

14 kommenttia:

 1. Hei onnea tosi paljon työpaikasta!:) itekkin oon laittanut työhakemuksia menemään, jos vaikka tärppäis!

  VastaaPoista
 2. Onnea työpaikasta! <3 Siis onko toi joku koruliike?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ur&Penn on kello- ja koruliike :)

   Poista
 3. Onnea ja kiva kuulla, että sait juuri sen kaikista mieluisimman duunipaikan!:)

  VastaaPoista
 4. Onnea työpaikasta! Kiva että pääsit just sinne minne halusitkin! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea työpaikasta ja ylipäätään tervetuloa Tampereelle! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea ihan superpaljon uudesta työpaikasta! Ur&penn'iltä löytää kyllä aina kaikkea kivaa kun siellä käy pyörähtämässä :-D Itsellä on esim. tälläkin hetkellä tuo sama kello ranteessa, mutta vain hopeisilla yksityiskohdilla :-)

  http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo, niin löytää :D Noniin, toi on kyl kaunis & ihanan yksinkertainen kello!

   Poista