sunnuntai 4. syyskuuta 2016

SUMMER IS OVER - AM I DONE WITH MY BUCKET LIST?

bucket list

Se olis syyskuu nyt ja kun venetsialaisiakin on juhlittu, joten voidaan kai jo sanoa, että kesä alkaa olla ohitse. Toukokuun alussa julkaistiin Project Blog -porukalla kesän bucket listat ja tänään ajattelin tarkistaa, tuliko listalla olleita asioita oikeasti tehtyä! Listalla oli siis...

Haluan mökille! Ja pääsinkin, kaksi kertaa kesän aikana. Olisin mielelläni käynyt useamminkin siellä, mutta olin niin kiireinen töiden, asunnon etsimisen ja lastenvahtihommien kanssa, että monta mökkireissua jäi väliin. Oon kuitenkin iloinen, että muutaman yön pääsin siellä viettämään!

Paljon valokuvausta ja mahdollisia videoita! Videot jäi melko vähälle, mutta kuvia on ulkoiselle tallennettuna monta sataa tämän kesän jäljiltä! Sanoisin siis että tämäkin kohta on suoritettu!

Enemmän asukuvia! Tämän suhteen en voi sanoa onnistuneeni erityisen hyvin, koska asupostauksia ei juuri tullut kesän aikana... Olisin halunnut kuvailla asuja enemmänkin, mutta sopivaa aikaa ja kuvaajaa oli hankala löytää. Tämä jääköön siis vielä tälle syksyllekin tavoitteeksi!

summer bucket list

Kirje koulupaikasta! Toukokuun alussa jännittelin korkeakouluhakujen tuloksia ja yksi juttu jonka kesällä halusin saada oli tosiaan tuo kirje koulupaikasta. Pari päivää ennen ylppäreitä sainkin sähköpostin, että mut on hyväksytty opiskelemaan TAMKiin International Business -linjalle. Koulukin on nyt jo alkanut ja ensimmäiset kaksi viikkoa takanapäin!

 Grillausta! No, pari kertaa kesän aikana tuli syötyä grilliruokaa mökillä, mutta koska vanhempieni grilli otti lopputilin, jäi grillauspuoli kesällä melko vähäiseksi...

Ulkoilua! Halusin liikkua ulkona, pyörällä, lenkkeillä ja paljon muutakin! Ja tämän kohdan voin sanoa toteuttaneeni, sillä ainakin 4-5 kertaa viikossa treenasin ulkona! 

Jotain uutta! Halusin kokea kesällä jotain uutta, oli kyse sitten jäätelömausta, uusista ihmisistä tai uusista kengistä. Ja tämän kohdan voin kyllä myös sanoa toteuttaneeni, sillä kesän aikana muutin uuteen kotiin ja uuteen kaupunkiin, tapasin paljon uusia ihmisiä ja ostin mä ainakin neljät uudet kengätkin! 

end of summer

Kirjoittelitteko / suunnittelitteko te bucket listaa kesälle? Tuliko kaikki kohdat suoritettua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti