torstai 1. syyskuuta 2016

AUGUST FAVES

harmaat hiukset

Color mask + Fudgen hopeashampoo. Kertoilinkin aiemmin harmaat hiukset kotikonstein -projektista, joka tosin ei ihan vielä oo täysin onnistunut, mutta nää kaks tuotetta on kyllä olleet suureksi avuksi siinä! Erityisesti toi Fudgen hopeashampoo on ollut kovassa käytössä ja se on kyllä ehdottomasti pitänyt mun hiukset kylmän sävyisinä. Kiitos teille, jotka mulle sitä suosittelitte!!

elokuun suosikit

Essence -lasit. Rakastan astioita ja oonkin niitä omaan kotiin keräillyt jo kauan ennen muuttoa. Yksi asia, joita päätin jo vuosia sitten alkaa keräillä on nämä Iittalan Essence -lasit ja nyt oon vihdoin päässyt niitä käyttämään. Noi on jotenkin muotoilultaan niin kauniita ja kevyitä sekä yksinkertaisia, että iskee mun makuun just hyvin!

muutto

Tampereelle muuttaminen. Tampere on aina ollut mulle tietyllä tavalla rakas kaupunki ja täällä on tullut vietettyä jonkun verran aikaa. Rakastan Tampereella olevien vanhojen rakennusten arkkitehtuuria ja tää on vaan niin kaunis kaupunki. On ihanaa vihdoin asua täällä!! (Vaikka inhoankin Tampereen liikennettä, yksisuuntaisia teitä ja sitä, etten ikinä tiedä millä kaistalla pitää olla - mä kun tuun kaupungista jossa on yhdet liikennevalot ja ruuhkaa vain kerran vuodessa juhannustorin aikaan...)

nike son of force

Nike Son of Force -kengät. Nää tennarit on olleet mulla jalassa niin monena päivänä tässä kuussa, että oli pakko mainita suosikeiksi nämä! Yleensä tykkäisin sirommista kengistä, mutta jokin näissä viehättää.

Mitkä on olleet teidän suosikkijuttuja elokuussa?

10 kommenttia:

 1. Ah iittalan essence -lasit on ihania! Sain synttärilahjaks viinilaseja ja ai että ne on ihania, niin kauniita! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hei olis kiva jos tekisit kysymys postauksen sun "uuteen elämäntilanteeseen" liittyen:) ainakin mun mielestä olis kiva saada kysellä sulta mieltä askarruttavia kysymyksiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea!! Itseasiassa juuri eilen illalla tätä mietin itsekin, että eiköhän tämä toteutukseen mene! :) Kiitos!

   Poista
 3. Rakastuin tän blogin ulkonäköön heti! Taidanpa jäädä seurailemaan!

  http://www.lily.fi/blogit/pretty-black

  VastaaPoista
 4. Onpa muuten kauniita noi lasit!

  VastaaPoista
 5. Ihanan persoonallinen kirjoitustapa sulla ! :)

  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista