tiistai 13. syyskuuta 2016

FALL TO DO LIST

fall to do list

Syksy on täällä ja tekemistä riittää. Tänään listaan to do -listaa syksylle, josko näitä asioita saisi sitten jossain kohtaa aikaiseksikin! Mua motivoi ainakin ihan hirmuisesti asioiden ylös kirjoittaminen, onko siellä muita?

Osta lisää urheiluvaatteita! Tämä pitäisi olla mukava suorittaa! Mulla on tällä hetkellä erityisesti urheiluhousujen kanssa sellainen probleema, että ne loppuu kesken, ennen kuin ehdin / on järkevää pestä pyykkiä... Tarvitsisin ehkä parit uudet urheiluhousut, kenties urheilurintsikat ja yhden tai kaksi urheilupaitaakin!

Osta lisää alusvaatteita! Sama pyykkiongelma tässäkin... Tätä oon yrittänyt jo pitkään, mutta söpöt, mukavat ja sopivan hintaiset alushousut tuntuu olevan kiven alla. Vaatekaappi täytyisi siis saada syksyn aikana kuntoon, niin ei tarvitsisi päivän päälle stressata pyykin pesemisestä!

Varaa PT-aika & saa salitreeni taas käyntiin! Mä en oo kohta pariin kuukauteen käynyt lainkaan salilla ja oon jo salikortinkin maksanut, mutta PT-aika on edelleen varaamatta. Sen kun saisi aikaiseksi ja treenit taas pyörimään niin olis hyvä!

Koti kuntoon & esittely blogiin! Edelleen täytyisi muutama juttu tänne uuteen kotiin hankkia, kuten keittiöön matto ja sitten on muutama juttu, joka täytyisi laittaa paikalleen, kuten eteisen lamppu. Se on siis jo hankittuna, mutta saatan tarvita isin apua sen kattoon saamisessa...

Bloggaile paljon! Mulla on ihan mielettömästi postausideoita tällä hetkellä ja intohimo tähän tekemiseen tuntuu vaan kasvavan päivä päivältä! Haluan tehdä tätä koko ajan vaan enemmän ja enemmän!

Kuvaa asukuvia! Tää on yks alue, jolla oon halunnut petrata jo piiiitkään ja edelleen olis parantamisen varaa. Täytyisi houkutella tuota kämppäkaveria kuvailemaan tai sopia kuvaustreffit jonkun toisen bloggaajan kanssa...

Panosta kouluun! Mä oon aina ollut hieman perfektionisti koulun kanssa, eikä se asia oo muuttunut mihinkään. Haluan oppia mahdollisimman paljon ja haluan saada hyviä arvosanoja. Muuten tällä saralla meneekin toistaiseksi hyvin, mutta itsenäisen lukemisen kanssa mulla on parantamisen varaa... Sellainen paikallaan istuminen ja e-kirjan pänttääminen ei vaan oikeen sovi mulle...

Kuvaile mahdollisimman paljon! Samanlailla kuin bloggailuun, niin intohimo valokuvaamiseenkin on nousussa. Haluan joku ilta käydä meidän kattoterassilla kuvailemassa kaupungin valoja ja haluan kuvailla ihmisiä ja haluaisin ehkä kuvailla myös jotain videota tänne blogiin!

Ja hei tässä yksi juttu vielä teille tehtäväksi: käykää heittelemässä kysymyksiä uuteen kouluun ja muuttoon liittyen tänne!

Mitä teidän syksyyn kuuluu?

8 kommenttia:

 1. Tehtävälistojen kirjoittelu on mulle elinehto! :D
  Sen avulla saa niin hyvin ajatukset kasaan, tärkeysjärjestykseen ja välillä jopa saan heitettyä jonkin suoritettavan asian hetkeksi mielestä kun sen paperilla on nähnyt ja todennut "tämä on huomisen murhe". :)
  [oon "salaa" jo hetken seuraillut ja nyt pääsin kommentointiin saakka! Jee!!:D ]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaistun tähän!! Kyllä noi to do listat helpottaa elämää :) Ja hei kiva kun kommentoit, aina mukava kuulla teistä lukijoistakin!! :)

   Poista
 2. Toi eka kohta on mullakin ongelma, kun mä omistan vaan yhet kunnolliset urheiluhousut, joita kuitenkin käytän kahesta kolmeen kertaa viikossa...

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, nää listat on parhaita!! Mulla on sama että asioiden ylös kirjoittaminen auttaa muistamaan ja motivoi niiden toteuttamisessa.<3

  http://tessaheikkinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo, kyllä noista listoista vaan on hyötyäkin! :)

   Poista
 4. To do-listat on ihan parhaita! <3 Itse tein vähän saman tyylisen syksyfiilistelypostauksen vähän aikaa sitten, linkkaan sen tähän jos kiinnostaa kurkata:

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/2016/08/tana-syksyna-aion.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hei joo mä käyn kurkkaamassa! :) Kiitos!

   Poista