maanantai 22. helmikuuta 2016

PENKKARIT 2016

mäntän lukio

Tän kevään ensimmäisen yo-kokeen jälkeen reilu viikko sitten meidän lukion melkein kaikki abit minä mukaan lukien kokoonnuttiin lukiolle ja jäätiin koristelemaan käytävää meidän teemaan sopivasti. Se päivä oli ihan lohduttoman pitkä, sillä menin kahdeksaksi koululle kirjoituksia varten ja lähdin koristelujen ollessa suurimmilta osin valmiit vähän ennen kymmentä illalla. Muutama abi jäi sinne vielä pidempään kun mä ja itse asiassa viimeiset koristelut saatiin vasta maanantai-aamuna sisälle.

Nimittäin bajamajat! Niistä mulla ei oo nyt yhtään kuvaa, mutta vuokrattiin tosiaan viikoksi meille bajamajat, koska meidän teemana oli festarit! Jaettiin lukio erilaisiin alueisiin, joita festarialueelta löytyy, vuorattiin vessat kondomeilla ja terveyssiteillä sekä täytettiin käytävä pulloilla ja tölkeillä. Käytävän alussa oli turvatarkastus (2 alla olevaa kuvaa) ja seinät oli täynnä julisteita erilaisista festareista, bändeistä ja artisteista. Meillä oli myös nakkikoski, telttailualue ja abistage. Telttailualueelle askarreltiin vielä oikea teltta jätesäkeistä.

penkkarit 2016

penkkarikoristeet

abi

Viime torstaina sitten oli penkkaripäivä ja järjestettiin pieni tapahtuma meidän koululle ennen rekka-ajelua. Jaettiin rannekkeet kaikille, jotka tuli meidän festareille ja opettajilla oli kultaiset VIP-rannekkeet. Itse tapahtumasta mulla ei oo yhtään kuvia, koska vaikka mun oli tarkoitus ottaa kuvia ja videota, niin päädyinkin sitten käyttämään tietokonetta, jolta näytettiin erilaisia videoita ja dioja. Ja meidän penkkarit onnistu niin hyvin! Harjoitellessa vielä tuntui, ettei siitä tuu mitään, mutta sitten se oli yhtäkkiä ohi ja kaikki meni just niinkuin pitikin!

penkkarilakanat

Ja tän tapahtuman jälkeen kiivettiin noiden kuorma-autojen lavalle ja lähdettiin ajelulle. Mun mielestä meidän penkkareissa lakanat oli se juttu, joka onnistui kaikkein parhaiten! "Voi venyttää opintoja - kuha valmistuu" -lakana taitaa olla mun suosikki noista, vaikka noi on kyllä kaikki ihan loistavia!

Lisää kuvia ja videota meidän penkkareista löytyy TÄÄLTÄ!

Penkkareiden jälkeen käytiin kotona ja mentiin pienellä porukalla paikalliseen, koska torstai on bingo-ilta! Kukaan meistä ei kyllä tainnut voittaa, mutta päästiin sentään tanssilattialle vetämään meidän oma Keinutaan-koreografia Antti Tuiskun biisistä! Perjantaina koittikin sitten se kauan odotettu abiristeily, mutta siitä lisää myöhemmin tällä viikolla. Stay tuned!

Miten muiden penkkaripäivä meni? Olitteko rekassa tai katsomassa rekkoja? Ja hei mikä on sun suosikki noista meidän lakanoista?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuulonen ja näkönen päivä! :-) Meillä oli omassa lukiossa viidakkoteema "abinat" -hengellä. Oli kyllä ihan huippu päivä vaikka menikin kauheen nopeasti. Ja rekassa oli kylmä :-D Lakanasuosikki on kyllä varmaan toi kuhajuttu, meillä oli vähän saman tyylinen. Varmaan melkeen jokasella suomen lukiolla oli kuhalakana, mutta on se silti hauska x)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Teidänkin teema kuulostaa hirmu hauskalta :D Ja niin meni, todella nopeasti se päivä ja kaikki muutkin noi erityispäivät lukiossa on tuntuneet menneen ihan silmänräpäyksessä ohi. Ja muapa ei palellut rekassa yhtään, olin fiksu ja pukeuduin palomieheksi :D Ja kuha-juttuja tosiaan oli aika monella, mutta ei se sitä hauskuutta vie :D

   Kiitos kommentistasi!!

   Poista
 2. Voi vitsit, ihan hurjan hauska idea teillä ja jotenkin niin ihanaa luettavaa! :) Mua itseäni vähän harmittaa juurikin se, kun lopetin lukion ja vaihdoin amikseen kun meillä ei oo mitään tälläistä erikoista oikeastaan.. Onneksi voi sentäs katsella toisten kuvia ihanista tapahtumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo, amiksessa jää kyllä paitsi näistä kaikista hauskoista... :p Mutta kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. Mainioita kuvia, näyttää tosi hauskalle! :D Ja pakko sanoo että kuha oli paras ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hauskaa meillä olikin :D ja niin on!!

   Poista
 4. Ihan mielettömän huipulta päivältä näyttää :D näitä kuvia katsella kyllä nousi itellekkin hymy, voi kun olis joskus itekkin päässyt järjestää tollasen päivän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielettömän huippu päivä se olikin! :D kiitos kommentistasi :)

   Poista