perjantai 1. tammikuuta 2016

DECEMBER FAVES

678

Sydänkaulakoru. Poikaystävän kanssa käytiin ennen joulua lahjaostoksilla Tuurin kyläkaupassa ja se päätti vähän hemmotella mua! Mua kyllä vähän nolottaa kertoa tämä juttu, mutta ollaan nyt rehellisiä. Poikaystävä oli jo valinnut mulle valmiiksi korun niin, etten mä ollut sitä nähnyt, muttei ostanut sitä ennen kuin näytti sen mulle ja sen piti olla yllätys, mutta kun mä näin, että se kävi koruliikkeessä ilman mua niin rupesin sitten selvittämään että mulle ei ikinä kannata ostaa koruja ilman että oon mukana kun oon niin tarkka ja hyvä ettet mulle mitään äsken ostanutkaan... Meitä molempia nolotti koko homma ja kun sitten mentiin yhdessä katsomaan sitä poikaystävän valitsemaa korua, niin olihan se mielettömän kaunis, mutta kun se oli väärän värinen... Mä valitsin lopulta tuon kultaisen korun, koska suurin osa mun muistakin koruista on kultaisia tai ainakin sen värisiä ja tuota tulee varmasti käytettyä enemmän, kuin jos olisin saanut sen hopeisen. Mutta oon kuitenkin niin kiitollinen tästä ja rakastan tätä!

676

Lautapelien pelaaminen. Mä annoin poikaystävälle joululahjaksi noi kaksi lautapeliä, Monopolyn ja Aliaksen, joten niitä ja muitakin lautapelejä meillä on pelattu taas ahkerasti. Olisin halunnut hankkia vielä Scrabblen, koska ne kolme on mun ihan suosikkipelejä, mutta päätin jättää sen vaikka ensi jouluun... On kuitenkin ollut ihan parasta taas pelailla oikeita lautapelejä, koska nykyään niitä tulee niin harvoin pelattua muuten, kuin lomalla. Näiden lisäksi on pelattu laivanupotusta, Unoa ja Neljän suoraa! (Ja tietysti GTA:ta ja Singstaria ja LittleBig Planet:ia ja muita pleikkaripelejä. On niitäkin kiva pelata koko perheen voimin!)

677

Töppöset. Siis mun jalkoja palelee aina. Aina. Tosi usein mulla on villasukat jalassa ja aiemmin mulla olikin ruskeat H&M:n töppöset, mutta niistä kului jo pohjat puhki. Poikaystävä sitten osti mulle nää, missä on vähän kovemmat pohjat, että mun jalat pysyy lämpiminä! Näitä oonkin käyttänyt koko loman ja itse asiassa nää on mulla nytkin tätä kirjoittaessa jalassa.

679

Kello. Oon etsinyt uutta rannekelloa niiiiiin pitkään, ettei hyvä tosikaan. Vanha on ihana, mutta jo niin kuluneen näköinen, ettei sitä kehtaa käyttää. Päivää ennen jouluaattoa bongasin tän rannekellon H&M:n hyllyssä ja oli pakko napata se mukaan! Toi on mulle kyllä vähän hankala, kun numerot puuttuu, mut enemmän mä tota "koruna" kuitenkin käytän, kun kellonaika katsotaan aina puhelimesta... Mutta toi on ihanan yksinkertainen ja tyylikäs ja tykkään tosta marmoritaustasta. Pakko vielä mainita, että toi punainen juttu tossa kellossa on heijastus mun tyynyliinasta ja vitsi miten hauskalta toi sekuntiviisari näyttää, kun kameralla meni muutama sekunti tämän kuvan ottamiseen!

Mitkä on olleet teidän suosikkeja joulukuussa? Oletteko pelailleet lomalla paljon lautapelejä? Mitkä on parhaita lautapelejä?

4 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja ja ihanan raikas postaus! Tuo H&M:n kello on suloinen!! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus!
    Hei, mun näkö saattaa olla huonompi kuin muiden, mutta toi harmaa on ihan liian vaalea, ei meinaa oikeen tekstit erottua:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sivupalkissa ja otsikoissa? Kyllä se aika vaalea on, mutta mulla ainakin erottuu ihan hyvin... en tiiä onko sun näöstä kyse vai onko sulla näyttö jotenkin erilainen... harmi kyllä tällainen! :/

      Kiitos kommentistasi!

      Poista