perjantai 15. tammikuuta 2016

FROSTBITES

16

15

18

19

22

17

20

21

Ihan ensiksi, hrr!!

Tuolla on niin kylmä! Mä en oo talvi-ihminen, enkä toimi enää yli 10°C pakkasessa, saatika yli 20°C tai yli 30°C, mikä on myös täällä koettu tässä viime viikkojen aikana. Sen lisäksi, että mä en toimi, mikään muukaan ei toimi! Autoja pitää lämmittää kolme päivää, ennenkö niillä voi ajaa ja suihku jäätyy välillä kiinni ja putkia pitää lämmittää hiustenkuivaajalla kellarissa ja ulko-ovi on sisäpuolelta jäässä.

Mutta on tässä pakkasessa myös hyvät puolensa! Kaikkialla on niin kaunista, kun kaikki jäätyy ja taivaalla näkyy vaaleanpunaisen ja vaalean sinisen ihania sävyjä. Ja vielä kun aurinko paistaa, niin kaikki oikein kimaltaa ja näyttää niin nätiltä. Auringon paisteesta puheen ollen, en malta odottaa kevättä ja aurinkoisia, aikaisia aamuja (tällä hetkellä se aurinko nousee vasta joskus kymmenen maissa) ja piteneviä päiviä ja sellaisia kelejä, että ulkona tarkenee hameilla ja tennareilla!

Mikä on pakkasennätys siellä, missä sä asut? Pidätkö talvesta, vai joko säkin odotat piteneviä päiviä ja lämpimämpiä kelejä?

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Talvi on ihana, kunhan on kunnolliset talvivaatteet ja lämmitys pelaa (: Toki odotan myös kesää ja kevättä, mutta jokasesta vuodenajasta löytyy jotain hyvää (:

  http://lumikettu.munblogi.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ja joo, on se kyllä kiva että saa kokea kaikki neljä vuodenaikaa, kai sitä ikuiseen kesään joskus kyllästyisi...

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Ihanan talvisia kuvia! Täällä tykätään kyllä talvesta ihan kympillä kunhan nyt ei ihan sitä 30 astetta pakkasta ole... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja se -30 astetta on kyllä jo aika paljon :D

   Poista
 3. Vau miten hienoja kuvia!! :)

  http://www.cozychicdiy.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Vitsit kuinka kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. ihanan talvisia kuvia :) tosi kauniisti oot saanu ikuistettua tunnelman!

  VastaaPoista
 6. Oooh miten upeita kuvia, aivan järjettömän ihana tunnelma! Toi ensimmäinen on kyllä lemppari :3

  VastaaPoista