torstai 21. tammikuuta 2016

10 REASONS TO BE HAPPY

Nyt eletään pohjoisella pallonpuoliskolla vuoden pimeintä aikaa. Näin Suomessa, se tuntuu oikeasti tosi pimeältä ja masentavalta välillä. Päivät on lyhyitä ja kotoa töihin tai kouluun lähtiessä on pimeää ja illalla kotiin palatessa on taas pimeää. Ja se kyllä ärsyttää aika usein ja aika paljon! Pienen ilon pilkahduksen pakkaspäiviin on tuonut kovilla pakkasilla esiintyvä aurinko, mutta ajattelin vielä jakaa tässä muutaman syyn iloisuuteen kaiken tän hämärän, kylmän ja kaamosmasennuksen keskellä!

reasons to be happy

1| Päivät pitenee koko ajan! Joka ilta nukkumaan mennessä voit ajatella, että huominen on taas vähän tätä päivää pitempi ja valoisampi. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee...

2 | Meillä on Suomessa neljä erilaista ja omalla tavallaan kaunista vuoden aikaa. Tästä asiasta voi kyllä olla montaa mieltä, mutta mä oon kiitollinen siitä, että asun paikassa, jossa saa kokea neljä vuoden aikaa. Välillä kaipaan ympärivuotista kesää, mutta kyllä se vaihtelu vaan on mukavaa!

3 | Sua rakastetaan ja susta välitetään! Todennäköisesti paljon enemmän, kuin tajuatkaan... Tästä on hyvä muistuttaa itseään aina välillä, varsinkin silloin, kun kaikkein eniten ärsyttää ja masentaa!

4 | Jossakin on kesä! Vaikka Suomessa onkin pimeetä ja kylmää, niin jossakin on silti kesä. Voi olla kyllä, että tämä ajatus aiheuttaa lievää katkeruutta, mutta musta ainakin on hirveen hauskaa ajatella, että jossain on aina kesä. Jossain tarkenee aina sandaaleilla ja teepaidoilla!

5 | Ja jossain on varmasti kylmempi ja lyhyemmät päivät kuin täällä! Ei täällä kuitenkaan mitään yli 70 asteen pakkasia ole ja aina välillä se aurinkokin nousee horisontin yläpuolelle. Asiat voisi siis olla huonomminkin!

happy

6 | Uusien asioiden kokeminen! Positiivisella ja iloisella asenteella näitä uusia asioita tuntuu pääsevän kokemaan lisää. Ja mun mielestä ainakin uusien juttujen kokeileminen, uusien ihmisten tapaaminen ja uusissa asioissa ensimmäistä kertaa onnistuminen on yks parhaista jutuista ikinä! Joo, välillä uus ruoka, jota kokeilet on pahaa ja välillä uudet ihmiset, joita tapaat ei oo ihan sitä mitä luulit niiden olevan, mutta silti oot ylittänyt itsesi ja uskaltanut tehdä jotain uutta!

| Aamut. Ihan vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan aamut. Erityisesti sellaiset sunnuntai-tyyppiset aamut, kun saat herätä itseksesi, eikä herätyskello soi. Aurinko vähän paistaa ja voit kaikessa rauhassa heräillä ja tehdä aamutoimia. Ei oo kiire laittaa naamaa ja hiuksia kuntoon, vaan ne voi tehdä rauhassa tai jättää vaikka tekemättä. Ja ehtii tehdä ja syödä kunnon aamupalan!

8 | Luonto vuoden ajasta riippumatta. Vaikka pimeä välillä peittääkin sen luonnon, niin kyllä se silti olemassa on! Mä rakastan kukkia; ruusuja, alppiruusuja, tulppaaneja, lemmikkejä, auringonkukkia ja pioneja. Kukat sisällä ja ulkona tai ihan vaan vaikka kuvissa piristää aina!

9 | Pystyt lukemaan tämän postauksen. Se tarkoittaa sitä, että sulla on niin hyvä elintaso, että sulla on joku laite blogien lukemiseen ja internetyhteys sivujen lataamiseen. Se tarkoittaa myös, että sä osaat lukea (mieti, millaista elämä olisi ilman lukutaitoa!) ja että sä et ole sokea! Välillä tälläisistä itsestäänselvyyksistäkin kannattaa olla iloinen.

10 | Ne pienet asiat. Linnun laulu, ihana tuoksu sateen jälkeen, auringonvaloon herääminen. Hyvä ruoka, puhdas vesi, tuoreet croissantit. Halit, pusut, kädestä pitäminen. Kylmä jäätelö kesäpäivänä, kuuma tee syksyisenä iltana. Mielenkiintoinen kirja, lämmin viltti, syksyn värit. Sateenkaaret, lasten nauru ja se, kun saa jonkun toisen hymyilemään!

onnellinen

Mitkä jutut just sua piristää kaiken kaamoksen keskellä?

8 kommenttia:

 1. Uusi TV-sarja (tai no, Paon uudestaan katsominen) ja juuri tilattu kirkaan punainen uusi kalenteri ♥

  http://heidislittleplanner.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet kalenterit on kyllä ihana juttu!! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Ihanan positiivinen postaus. :)

  http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, taas kerran! Aina kyllä kannattaa ajatella, että lasi on puoliks täynnä, tai ainakin että siellä on enemmän ku pikkutippa :)


  lumikettu.munblogi.com

  VastaaPoista