torstai 31. joulukuuta 2015

LET'S TAKE ONE LAST LOOK AT 2015

680

Ensimmäisiin ylppäreihin valmistautumista, ajokortin lupahakemuksia, kevätauringon ensipilkahdukset ja ihanat ripsipidennykset.

681

Ylioppilaskirjoituksia, vanhojen tanssit, potkiaiset, valoilmiöitä, uusi auto ja ensimmäiset ajotunnit.

682

Auringonpaistetta, narsisseja, lisää kirjoittamista, jotta joskus saisi lakin päähänsä, rauhallisia aamuja ja tuoreita croisantteja.

683

Kevätsiivousta, ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset viimein takanapäin, kana-kasvis-wokkia, ystävien kanssa hengailua ja yo-tulosten jännittämistä.

684

18-vuotissynttärit, kakkua ja vielä vähän kakkua, 365 kuvaa -haasteen aloittaminenTamperelainen tulitikkutehdas, ensimmäinen päivä uudessa kesätyöpaikassa, shoppailua, ajokortti ja paljon, paljon ajettuja kilometrejä.

685

Juhannus mökillä, mummun kukkaistutuksia, saunomista, makkaranpaistamista, bloggaajien muotikirppis ja ihania löytöjä, töitä, uusien ihmisten ja inspiroivien bloggaajien tapaamista.

686

Uusi hiusväri, kuvausreissu Jannan kanssa, lisää töitä, ystävien tapaamista, autolla ajelua ja paljon valokuvaamista.

687

Vielä vähän töitä, koulujen alkaminen, Mäntän vapaaehtoisen palokunnan 135-vuotisjuhlat, punttisalia ja syksyn ylppäreihin valmistautumista.

688

Meidän abihupparit, penkkareiden suunnittelua, hillitön määrä salireenausta, sairastelua, syksyn kirjoitukset, poikaystäväni ja mun ensitapaaminen ja ihania aamuja toisen vierestä heräten.

689

Syyslomareissu Suomen halki, ihana kummitädin laittama kanaruoka, sairastelua, poroja, luvattoman paljon shoppailua, Project Blogin alku, Bloggers' Inspiration Day ja uutta intoa bloggaamiseen.

690

Hirmuinen lumimyrsky ja kaatuneita puita, leffailtoja murun kanssa, lumitöitä, lämpimiä villasukkia, joululahjojen miettimistä, edelleenkin jatkuvaa sairastelua, ennakkotehtävien jännittämistä, hakupaikkojen miettimistä ja uusi työpaikka.

691

Lahjojen paketointia, antamista ja saamista, joulukinkkua ja sienisalaattia, paaljon herkuttelua, lautapelejä, (poikaystävän ja omien) sukulaisten tapaamista ja hotelliyö murun kanssa Tampereella.

Mitä teidän viime vuoteen kuului?

 MAHTAVAA UUTTA VUOTTA 2016!! 

2 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta!
  On ollut upeaa seurata blogiasi ja seuraan jatkossakin :--)

  - Elisa Van Gogh
  http://muusawho.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Iso kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinnekin päin !! :)

  VastaaPoista