tiistai 29. joulukuuta 2015

5 MORE INSPIRING INSTAGRAM ACCOUNTS TO FOLLOW



Jaoin täällä aiemmin 5 inspiroivaa Instagram tiliä seurattavaksi ja koska postaus sai silloin osakseen paljon suosiota, ajattelin jakaa vielä 5 muuta suosikkiani! Mä käytän Instagramia paljon, selailen sitä ihan jatkuvasti, varsinkin näin joululomalla kun on aikaa, ja seuraankin yli 600 käyttäjää (aikamoinen määrä ainakin mun mielestä!!). Nää seuraavat 5 feediä on täynnä aivan ihania kuvia, jotka piristää päivää ja inspiroi - ainakin mua. Toivottavasti löydätte kivaa seurattavaa!



@annikaollila. Ihana, inspiroiva feedi! Annikan feedillä on täydellinen tasapaino upeita asukuvia ja arkisempia kuvia, kuten nuo ihanat syksyiset lehdet tai erittäin herkullisen näköinen kakku. Rakastan erityisesti Annikan vaatekuvia ja asukuvia. Kannattaa käydä myös tsekkaamassa Annikan ihana blogi Annika O!



@mylifeaseva. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta rakastan monien Youtube-tyttöjen Instagram-feedejä (edellisessäkin vastaavassa postauksessa niitä oli). Evan kuvat ovat ihanan värikkäitä ja iloisia ja koko hänen feedinsä on täynnä näitä ihania, värikkäitä kuvia. Evan Youtube-kanavan läydätte tästä, jos kiinnostuitte!



@mllla. Ihana Milla, ihana blogi ja ihana on myös Instagram-feed. Muotibloggaajan upeat asukuvat täyttävät ison osan hänen Instagram-feedistään, mutta sekaan mahtuu myös arkisempia kuvia ja erittäin herkullisen näköisiä (ja nälkää aiheuttavia) ruokakuvia! Suosittelen ehdottomasti myös tsekkaamaan Millan mahtavan Lack of Colour -blogin!



@juttaervasto. Niin valkoinen! Jutan jokainen kuva tuntuu olevan tarkkaan mietitty - feedi ei todellakaan näytä siltä, että sinne syljetään lähes kaikki kameran rullalle kertyvä. Ja mä rakastan tuota valkoisuutta, vaaleutta ja raikkautta. Jutalla on myös blogi More Than Words, joka kannattaa myös ehdottomasti tsekata!



@noorajjulia. Minimalistinen, kekseliäs feedi. Nooralla on oma tyylinsä ja se näkyy kivasti hänen Instagram feediltään. Rakastan Nooran kuvia ja hänen feedinsä on yksi niistä, joita käyn säännöllisesti tsekkailemassa. Ja Noorankin blogin, KIDULT, suosittelen tsekkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti