perjantai 29. tammikuuta 2016

CLUBMASTERS IN ACTION

sunglasses

rayban aurinkolasit

rayban asu

clubmaster aurinkolasit

aurinkolasit

rayban clubmaster

rayban clubmaster aurinkolasit

aurinkolasit Ray-Ban | huivi Glitter | takki H&M | hanskat H&M | neule Seppälä | housut H&M

Tää viimeinen kuva kertoo aika hyvin mun tunnelmista näitä kuvia ottaessa - paleli! Lähes -20°C pakkasessa kävin napsimassa parit kuvat noi Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit päässä. Ja mä vannon, että kun katsoin ikkunasta ulos, aurinko paistoi ja kun keräsin kaikki kameratarvikkeet, jalustan ja valitsin objektiivin niin aurinko oli kadonnut jonnekin pilvien taa... Jotta olis ollut vielä vähän hankalampaa, about 80% ottamistani kuvista oli tarkentunut taustaan, ei muhun. Muutaman minuutin pihalla pällistelyn jälkeen näpit ja varpaat alkoi olla melko tunnottomat, joten näihin kuviin on nyt tyytyminen.

Lupasin aiemmin näitä uusia aurinkolasejani esitellessäni, että palaisin myöhemmin asukuvien kanssa. Samassa postauksessa mainitsin myös, että nää tulee näkymään päässä aika monissa asukuvissa varmaankin, niin paljon noista tykkään! Toivottavasti noi säät vähän lämpenis, niin olis mukavampi kuvailla tuolla ulkona ja olis valoisaa aikaa kuvaillakin, muutenkin kuin viikonloppuisin. Ja olisihan se mukavampi päästä käyttämään näitä laseja enemmän, nää on niin i-h-a-n-a-t!!

(Huomasin vasta näitä kuvia muokatessa, että otsatukka on vähän päässyt kasvamaan... hups!)

Mitä mieltä ootte laseista?

6 kommenttia:

  1. Onpa ihanat lasit, sopii sun kasvoille tosi hyvin! Mulla itselläni on Raybanin perinteiset pilotit, oon tykännyt ja ne on kestäneet hyvänä jo pari vuotta vaikken aina niin hellävarainen niitten kanssa ookaan :D Mutta tällaiset vois kyllä hankkia myös, tosi kivan näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Pilottilasitkin on kivat, muttamusta tuntuu, ettei ne sovi mun kasvoille yhtään :D

      Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  2. Ite en varmaan käyttäis tommosia laseja, ne ei oikeen oo mun tyyliä... Mutta sulle ne sopi tosi hyvin!


    lumikettu.munblogi.com

    VastaaPoista
  3. Voi miten kivoja kuvia, sulla on upea hymy! Ja lasitkin näyttää hyvältä :-) Muistatko yhtään koska noi housut on ostettu? Näyttää nimittäin tosi kivoilta niin mietin että vieläköhän löytyis kaupan hyllyltä :-)

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Noi housut ostin vähän joulun jälkeen H&M:ltä, joten saattaa hyvinkin löytyä! :)

      Kiitos kommentistasi!

      Poista