tiistai 27. maaliskuuta 2018

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA

Oon jo aiemmin kertonut kiitollisuuspäiväkirjastani ja jakanut täällä juttuja, joita oon kiitollisuuspäiväkirjaani kirjoitellut. Tänään aion mainita muutamia juttuja tammikuun, helmikuun ja maaliskuun listoilta.

Tällä hetkellä kirjoittelen bullet journalissani olevaan kiitollisuuslistaan 50 aihetta kiitollisuuteen joka kuukausi sen sijaan, että kirjoittaisin syitä ylös päivittäin. Se tarkoittaa sitä, että hyvinä päivinä voin kirjoittaa ylös monta asiaa, joista oon kiitollinen ja huonoina päivinä voin vain lukea niitä edellisten päivien kiitollisuuden aiheita ilman, että mun on väkisin oltava kiitollinen jostain siinä huonossa päivässä.

kiitollisuuspäiväkirja

"Ville tuli yöksi". Tämä löytyy jokaisen kuukauden listalta useamman kerran. Koska me ei poikaystävän kanssa vielä asuta yhdessä, on aina ihan hirmu ihanaa, kun hän tulee mun luo yöksi ja voidaan nukkua vierekkäin. Se on asia, josta en koskaan lakkaa olemasta kiitollinen.

"Pikkuhiljaa parempi olo". Terveys on kyllä yksi sellainen asia, josta ei osaa olla tarpeeksi kiitollinen, ennen kuin sen menettää. Tammikuun lopulla sairastelin ja kun olo alkoi parantua ja pääsi takaisin arkeen kiinni, niin siitä olin kyllä erittäin kiitollinen!

"Aurinko paistaa". Alkuvuodesta ollaan saatu nauttia muutamasta kauniista, aurinkoisesta talvipäivästä ja auringonpaiste on kyllä tehnyt mut erittäin onnelliseksi ja siitä on syytä olla kiitollinen! On ihana herätä sunnuntaiaamuna auringonpaisteeseen, nähdä ne sälekaihtimien muodostamat raidat varjoina seinälle, kun aurinko paistaa ikkunan sisään ja nauttia siitä valon määrästä!

"Siisti vaatehuone" & "Siisti keittiö".  Siivosin hiihtoloman aikana vaatehuoneen ja keittiön ja tällainen siivousfriikki on ollut siisteydestä kyllä hirmu iloinen. Järjestelin vaatehuonetta uudelleen niin, että se on toimivampi mun arjessa ja sekin on ollut ilon aiheena!

"Selvisin aamu 4 herätyksestä". Joskus elämä vaan heittää eteen erilaisia haasteita, kuten sen, että iltavuoron jälkeen seuraavana aamuna on noustava kello 4 aamuksi töihin ja kyllä sitä sitten on hyvä fiilis, kun niistä on selvitty!

kiitollisuus

"Ihana ystävänpäivä Villen kanssa". Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vietettiin ystävänpäivä yhdessä ja meillä oli hirmu ihana päivä. Mun koulun ja Villen töiden jälkeen mentiin yhdessä leffaan katsomaan Kaikki oikein, syötiin iso boksillinen poppareita ja tultiin kaupan kautta kotiin tekemään iltapalaa. Siinä kokkailun lomassa kuunneltiin mun lemppariballadeja Spotifystä ja tanssittiin yhdessä. Vaihdettiin pienet lahjat, syötiin iltapala, pestiin hampaat ja nukahdettiin vierekkäin. Parasta koko päivässä oli ehdottomasti toi yhdessä tanssiminen kauniiden biisien tahtiin!

"Vapaa viikonloppu". Tämäkin löytyy useampaan kertaan näiltä listoilta! Vaikka tykkäänkin mun duunista, välillä on ihanaa nukkua pitkään kaikessa rauhassa. Vapaina viikonloppuina mulla on myös pitkät to do listat niistä jutuista, joita en oo ehtinyt viikolla tehdä. Esimerkiksi kodin siivoamista tai blogijuttuja tulee usein tehtyä viikonloppuisin ja molemmat on sellaisia, mistä pidän kovasti!

"11 tunnin yöunet". Mun viikot on tällä hetkellä hirmu kiireisiä ja koulu- sekä työpäivät voi matkoineen venyä yli 14 tuntiin. Sen jälkeen kotona vielä tiskaan ja siivoan, eikä usein nukkumiseen jää kovin montaa tuntia. Kun monta yötä menee 5-7 tunnin unilla, mikä ei ole lainkaan tarpeeksi, 11 tunnin yöunet yhtenä yönä on ihan paikallaan!

"Ostin kevään ensimmäiset kukat". Niinkin pieni asia, kun kukkakimppu voi tuoda hirmuisesti iloa ja hyvää mieltä. Ne on niin kauniit ja piristävät kotia ihanasti! Tulee sellainen keväinen fiilis.

"Nooa toi naistenpäiväruusut". Vaikka mulla onkin vähän ristiriitaiset fiilikset naistenpäivän suhteen, tuntuihan se ihan hirmu ihanalta kun rakas pikkuveikka (jota ehdin jo siinä kirota, kun ei ollut taaskaan vienyt roskia) toi mulle naistenpäivänä mun lempparikukkia eli vaaleanpunaisia ruusuja. Sai anteeksi sen, että roskia ei oltu viety ja hymyn mun huulille moneksi päiväksi!

Mistä sä oot kiitollinen juuri nyt?

2 kommenttia:

  1. Oon tällä hetkellä kiitollinen myös auringonpaisteesta, tulppaanikimpusta ja mukavasta ystävien kanssa vietetystä päivästä :) Ihan älyttömän söpösti koristeltu toi sun kiitollisuuspäiväkirja! Pitäis ehkä itsekin miettiä kiitollisuuspäiväkirjan tekemistä tai edes jonkinlainen kiitollisuussivu bujoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania aiheita kiitollisuuteen! Koristelin sen vain näitä kuvia varten, todellisuudessa listaan tosiaan kiitollisuuden aiheita bujoon :)

      Poista