lauantai 24. maaliskuuta 2018

10 TREFFI-IDEAA KEVÄÄLLE

Aina on kiva keksiä jotain uutta tekemistä sen oman rakkaan kanssa, vaikka tietysti kyllä ne kotoisat leffaillatkin on ihania. Tässä postauksessa olisi kuitenkin 10 kevääseen sopivaa treffi-ideaa niille päiville, kun haluaa tehdä jotain muuta, kuin katsoa leffaa kotona!

Jos tästä postauksesta ei löydy ideaa, joka houkuttaisi sua ja sun rakasta, kurkkaa 10 treffi-ideaa talvelle ja 10 treffi-ideaa syksylle!

treffi-ideoita keväälle

1 | Juhlikaa jotain täysin outoa juhlapäivää. Nykyään joka päivä taitaa olla joku juhlapäivä: on kansainvälinen pannukakkupäivä ja donitsipäivä ja monta, monta muuta. Valitkaa joku ja juhlikaa sitä parhaaksi katsomallanne tavalla!

2 | Testatkaa jotain uutta paikkaa kotikaupungissanne. Helposti tulee mentyä aina samaan paikkaan kahville tai syömään, mutta etsikää välillä jokin uusi paikka siinä omassa kotikaupungissa ja käykää testaamassa sitä!

3 | Hieronta-ilta. Sopikaa, että saman mittaisen ajan, vaikkapa vartti tai puolituntia kumpikin hieroo esimerkiksi toisen niskaa tai jalkoja.

4 | Käykää nauttimassa keväällä kukkaan puhkeavasta luonnosta. Tampereella esimerkiksi on Hatanpäällä mielettömän kaunis arboretum ja muualtakin Suomesta varmasti löytyy kauniita puistoja ja paikkoja, joihin voi keväisin mennä nauttimaan siitä kasviston kukkaan puhkeamisesta.

5 | Lukekaa yhdessä ihanan Petran Arkeen kätketty aarre -blogia. Petra on kirjoittanut monia aivan loistavia parisuhdeaiheisia postauksia, joiden lukemista en voi kuin suositella! Mun suosikkeja on postaukset nimeltä Parisuhdehuolto, Oletko armollinen vai armoton puoliso? sekä Rakkauden kielet. Petran postausten pohjalta saa varmasti tärkeitä ja paljon antavia keskusteluja auki.

treffi-ideoita

6 | Kevään ekat jätskiannokset! Kasatkaa yhdessä kunnon jätskiannokset ja koristelkaa ne kekseillä, nompparelleillä, karkeilla tai millä ikinä keksittekään!

7 | Vuokratkaa tai lainatkaa tandempyörä. Tutustukaa kotikaupunkiinne uudella tavalla tandempyöräillen. Mun poikaystävä ei suostu tähän, koska hän uskoo, että siinä kävisi niin että minä istun kyydissä ja hän polkee, mutta joillekin tämä voisi toimia!

8 | Suunnitelkaa tulevaa kesälomaanne yhdessä. Tehkää lista asioista, jotka haluatte tehdä yhdessä muutaman kuukauden päästä koittavalla kesälomalla tai suunnitelkaa yhteinen reissu kesälomalle!

9 | Tutustukaa paikalliseen museoon. Suomessa on paljon pieniäkin, paikallisia museoita, joten ei muuta kuin google laulamaan ja etsikää omasta kotikunnasta tai lähipaikkakunnalta iso tai pieni, paikallinen museo, jossa ette ole vielä käyneet ja lähtekää tutustumaan!

10 | Osallistukaa johonkin paikalliseen tapahtumaan. Käykää paikallisen uuden kahvilan avajaisissa, tutustumassa paikallisiin messuihin, katsomassa stand up komiikkaa tai vaikka liikkumassa jossain paikallisessa ulkoilutapahtumassa. Googlatkaa tapahtumat kotipaikkakunnallanne ja valitkaa sopiva!

4 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita, liian helposti jää aina sohvalle katsomaan Netflixiä :D ihanaa lauantaita!

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Ihanaa lauantaita sullekin :)

   Poista
 2. Tosi kivoja ideoita! Täytyy tosin sanoa että tuo tandempyöräily on joko iso hitti, tai se on idea joka voi ajaa melkein eron partaalle :D Minulta ja minun kullaltani ei oikein luonnistunut tuo pyöräily koska aina kun piti jarruttaa, toinen polki menemään ja toisinpäin ja tämän takia liian monia vaaratilanteita. Kyllähän siinä äristiin toisillemme :D Mutta muuten kyllä ideoita joita voisi miettiä tekevän :) ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ehkä sellainen juttu, että joillekin sopii ja joillekin ei. Niinkuin kirjoitinkin postauksessa, meillä siitä ei ainakaan ehkä tulisi mitään :D Mutts hyvä, että löytyi muita mielenkiintoisia ideoita!

   Poista