sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

JUURI NYT - MAALISKUU

Maaliskuu eli ensimmäinen kevätkuukausi! Vielä näyttää melko talviselta, mutta lämpöisempiäkin päiviä on jo ollut. Maaliskuussa tuli hankittua jo kevään ensimmäinen kukkakimppu, vietettiin naistenpäivää ja tein tosi paljon töitä. Paljon hommia on edessä huhtikuussakin, mutta niitä odotan jo innolla!

maaliskuu

Tällä hetkellä...


olen innoissani: Tampereelle avattavasta uudesta kauppakeskuksesta, johon päästään ihan pian rakentamaan uutta liikettä ja viettämään avajaisia!


haluan: nauttia tästä vapaapäivästä! Tänään on mun ensimmäinen vapaapäivä kahteen viikkoon ja kun väliin mahtuu muun muassa 11 tunnin työpäiviä niin yksi vapaapäiväkin on paikallaan!


luen: Tiia Konttisen blogia! Viime aikoina on tullut perehdyttyä moniin hänen postauksiin!


kuuntelen: edelleenkin vaan Samu Haberin versiota Hiljaisuus -biisistä. Oon maininnut sen varmaan jo useamman kerran täällä bloginkin puolella, mutta en vaan pääse yli siitä, miten kaunis toi kappale on.


toivon: aurinkoisia, lämpimiä ja lumet sulattavia kevätpäiviä!


katson: tai ainakin oon yrittänyt ehtiä katsoa uutta Master Chef Suomi -kautta, mutta en oo ehtinyt nähdä kuin puolikkaan jakson kaksi kertaa. Täytynee selvittää, näkisikö sen netistä silloin, kun itse ehtii katsomaan.


suunnittelen: kesälomaa ja reissua! Haluaisin ensi kesänä vihdoin toteuttaa jo monta vuotta haaveenani olleen reissun, mutta en oo vielä saanut suostuteltua poikaystävää lähtemään mun mukaan. Katsotaan, miten tässä käy...


Kertokaa kommenteissa, mitä teillä on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa? 

2 kommenttia:

  1. Ihana postaustyyli, taidan ottaa vähän mallia :D

    http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

    VastaaPoista