lauantai 17. maaliskuuta 2018

10 POSTAUSIDEAA KEVÄÄLLE

Jokaiselle, varsinkin pidempään kirjoittaneelle, bloggaajalle on tuttu se fiilis, kun ei oo oikein ideoita, mistä sitä pitäisi kirjoitella. Näitä tilanteita varten mulla on ollut tapana kasata näitä listauksia siitä, mistä aiheista sitä voisi kirjoitella.

Tein vastaavan listauksen myös talvelle ja syksylle. Jos tästä postauksesta ei siis löydy hyviä ideoita sulle, käy inspiroitumassa noiden postausten ideoista!

blogipostaus ideoita

postausideoita keväälle

1 | Siivousvinkit. Kevät on tietysti sitä kevätsiivouksen aikaa monille. Jaa sun parhaat vinkit vaatekaapin järjestelyyn tai siihen, miten vaikeat sotkut saa helpoiten siivottua!

2 | Lempparipaikat kotikaupungissasi. Vinkkaa kotikaupunkisi parhaat brunssipaikat, kodikkaimmat kahvilat tai esimerkiksi kauneimmat lenkkipolut!

3 | Listaus suosituimmista tai parhaista postauksistasi. Jos oot bloggaillut jo hetken aikaa, kasaa listaus sun blogin kaikkien aikojen luetuimmista postauksista tai listaus niistä postauksista, jotka on sun omia suosikkeja!

4 | Biisilista. Parhaat fiilistelybiisit keväälle tai tehokas treenisoittolista. Aina on kiva löytää uutta musiikkia kuunneltavaksi!

5 | Keväiset treffi-ideat. Vinkkasin saman idean jo syksyisenä ja talvisena versiona, joten pakko se on mainita tässäkin listauksessa. Oon myös itse postaillut noita treffi-ideoita monesti ja keväinenkin listaus on tulossa ensi viikolla!

blogipostausidea

postausideoita

6 | Lista asioista, joista sä oot onnellinen tai kiitollinen. Mä oon jakanut näitä positiivisuuslistoja usein ja niitä on mun mielestä myös ihana lukea! Tulee hyvä fiilis sekä kirjoittajalle että lukijalle! Viimeisin mun listaus on itse asiassa vajaan viikon takaa otsikolla kiitollisuuspäiväkirja.

7 | Panostus vs pihistys. Raha puhututtaa aina ja viime aikoina blogeissa on kiertänyt postaus siitä, minkälaisiin asioihin me panostetaan ja mistä mielummin pihistetään. Jaa myös sun ajatukset aiheeseen!

8 | Lista asioista, joita et ikinä tekisi. Mun listaus löytyy täältä: 10x en ikinä!

9 | Keinot lievittää stressiä arjen keskellä. Jokainen meistä varmasti kokee jonkinlaista stressiä aina joskus, joten jaa sun vinkit siihen, miten arjen keskellä pyrit lievittämään stressiä!

10 | Jaa inspiraatiota. Kerro sun suosikkibloggaajat, parhaat instatilit tai vaikkapa kivoimmat YouTube-kanavat. Jaa muille inspiraatiota!

6 kommenttia:

 1. Olenkin miettinyt omaan blogiini hieman kevyempiä jutunaiheita, ja tässähän niitä tuli mukavasti :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löytyi sopivia aiheita! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin :)

   Poista
 2. Kivoja postausvinkkejä! Voisinkin jonkun näistä toteuttaa :)

  VastaaPoista