torstai 22. syyskuuta 2016

HAIR PROJECT CONTINUES: HAIRCUT

before

harmaat hiukset

Mä kyllästyin näihin vaalentamisen ja värjäämisen ja color maskien ja muiden kuivattamiin hapsuihin. Päätin varata ajan kampaajalta ja leikkuuttaa oikeasti kaikki huonot pois. Ei vain vähän siistiä vaan ihan oikeasti kaikki huonot pois. Hiukset lyheni aika reilustikin ja oon hirmu innoissani tästä lyhyemmästä mallista! Hiukset tuntuu nyt paljon terveemmiltä ja paksummilta, kuin ennen! Ihanasta & nopeasta palvelusta kiitokset Koskikeskuksen Hairlekiinille!

Hiusprojektin lisäksi mulla olis toinenkin projekti, josta ajattelin tänään kertoa! Oon jo pitkään halunnut kirjoitella blogia myös englanniksi, mutta pitkään on tuntunut siltä, että mun taidot ei millään riitä siihen. Erään opettajan kanssa asiasta keskusteltuani kuitenkin rohkaistuin ja päätin, että ei se auta kuin aloittaa. Ei kieliä koskaan voi osata täydellisesti, aina on jotain uutta opittavaa ja tekemällähän sitä oppii! Eli tästä eteenpäin blogissani myös englannin kieliset käännökset. Käännän pikkuhiljaa myös vanhoja postauksia englanniksi.

So I've finally got enough courage to start writing also in English! I've wanted to do that for so long, but I've just thought that my English isn't good enough. But I had a conversation about  this with a teacher and he said that he expected me to write in English 'cause my English is so good! That's when I decided I'll start also writing in English. I'm also starting to translate my old posts into English!

Last week I decided that I've had enough of my dry, dull hair and cut it. I booked an appointment from Hairlekiini Tampere and soon big chunks of my hair we're on the floor. My hair feels so much healthier and thicker now!


new hair

gray hair

lob hairstyle

kampaaja tampere

hairlekiini tampere

Mitäs tykkäätte? 

What do you think of my new hair cut?

10 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! Pitäis saada itsekin ihan sama homma tehtyä, alkaa kyllästyttää nää kuivat latvat jo pikkuhiljaa.. Ps. Tosi hyvinhän toi englanti vaikuttaa taittuvan :) pienet virheet nyt ei mitään haittaa kun asia tulee selväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, suosittelen ehdottomasti! On paljon mukavampi laittaakin hiuksia kun se takkuinen latva on poissa! :) Ja kiitos, taidat olla oikeessa!

   Poista
 2. Noi hiukset! - Niin hanat! Ja tosi kiva, että alat kirjoittaa myös enganniks. Ja ei kannata strtessata virheistä niin kauheesti, kaikki varmaan ymmärtää, että englanti ei oo sun äidinkieli ja arvostaa sitä, että siitä huolimatta oot rohkaistunu kirjottamaan molemmilla kielillä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat hiukset! :)
  Muutenkin kiva blogi sulla!

  http://www.cozychicdiy.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sun hiukset on todella nätin väriset! Mä olin myös epävarma englanniksi kirjoittamisesta aluksi, mutta siihen tottuu yllättävän nopeasti. Hyvin toi sulta sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tykkään väristä kans muuten, muttakun en saa otsista ja juuria saman väriseksi kuin muu tukka! :D Ja joo, hyvä kuulla, kiitos!

   Poista