tiistai 14. kesäkuuta 2016

STRIPED DRESS

kesämekko

harmaat hiukset

kesä

korkokengät

asupostaus

rannekoru

aurinkolasit Ray Ban | laukku Glitter | mekko Gina Tricot | kaulakoru lahja | rannekoru lahja (Kalevala -koru) | kengät H&M

Tässä varmaan yksi vakkariasu tälle kesälle, tosin kengät ja laukku saattaa vaihtua aika-ajoin, mutta tosta mekosta mä tykkään ja juuri nyt oon myös erityisen kiintynyt noihin koruihin. En oo pitkään aikaan käyttänyt hopeisia koruja ja osan niistä oonkin jo antanut siskolle, kun ei mun ite tuu käytettyä. Nyt sain kuitenkin valmistujaislahjaksi kummitädiltä tuon ihanan rannekorun ja kaivoin esille myös samalta kummitädiltä rippilahjaksi saamani kaulakorun.

Kaulakorussa lukee latinaksi tie tähtiin (tai jotain sinnepäin, jos en nyt ihan väärin muista) ja muistan käyttäneeni sitä aina tärkeinä päivinä, ikään kuin onnea tuomassa, sen jälkeen kun sen sain. Ylioppilasjuhlissani kun aukaisin pakettia, josta tuo rannekoru paljasui, kummitäti sanoi, että siinä on siivet: "kun sä oot tuollainen runoilijatyttö... siivet kantaa sua," Se oli mun mielestä hirmuisen kaunis ajatus.

Hassua muuten, miten ruskeilta mun hiukset näyttää edestä ja harmailta takaa, ainakin näissä kuvissa. Toki varmaan vaikuttaa se, että otsatukka ja juuret on vähän tummempia ja ruskeampia. Lisäksi ne huonoiten vaaleentuneet ja harmaantuneet kohdat on just tuossa edessä, kasvojen kummallakin puolella... Mutta tuossa tokassa kuvassa hiukset näyttää aika hyvältä, eikö?

12 kommenttia:

  1. Ihana ajatus kyllä toi rannekoru <3 Mä katoin ensin, että siinä on joku epämääränen sydän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mustakin!! Ja joo, noi ei ehkä oo parhaita kuvia siitä, mutta siivet siinä on :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Raitamekot toimivat aina ja mä odotan innolla, että saan taas pukea yhden vanhan lempparin päälle :) Ps. Niin kaunis rannekoru <3

    VastaaPoista
  3. Raitamekot ovat aina tosi kivoja ja tykkään raidasta myös muissa vaatteissa :). Tuo rannekoru on tosi kaunis ♥

    VastaaPoista
  4. Voi ompa ihana mekko!<3 Raidat on kyllä oman vaatekaapin kulmakiviä.

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Raidat ovat kyllä aina tyylikäs valinta!
    Pitäisi itsekkin kotiuttaa jonkunlainen raitamekko vaatekaappiin :)

    http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Suosittelen :) Toi mun mekko on Ginalta alle 15€ !

      Poista