lauantai 11. kesäkuuta 2016

PROJECT GRAY HAIR

hiustenvärjäys

Tässä kuvassa näkyy hiusten lähtötilanne. Niissä on pieni liukuvärjäys jäljellä viime kesän liukuvärjäyksestä, mutta siihen on päälle värjätty ihan kotona pari kertaa. En tykännyt mun hiusten väristä, halusin sitä vaaleammaksi, mutta nyt jälkeenpäin tätä kuvaa katsoessa huomaan, ettei tuo nyt niin kamala ollut... Tosin nyt mun hiukset on kyllä paljon tätä kivemman väriset.

harmaat hiukset

gray hair

Tässä tulosta ensimmäisen kampaajakerran jälkeen viime viikolta. Vaalenihan ne, mutta väri on jotenkin tosi epätasainen. En uskaltanut suoraan kampaajalta pyytää harmaita hiuksia, vaan vähän kierrellen sitä yritin selittää. Osa hiuksista kuitenkin näytti jokseenkin harmailta, kuten tuosta alemmasta kuvasta näkee ja pari päivää tän kampaajakäynnin jälkeen päätin että kyllä mä haluan ne oikeasti harmaat hiukset.

tukkaprojekti

hopeashampoo

Ja tässä vähän tän hetkistä hiusväriä. Suurimmaksi osaksi se on nyt oikeasti harmaa tai hopeinen, mutta lämpöisempiäkin sävyjä löytyy. Ne ärsyttää, mutta toisaalta ymmärrän, että oon hankalampi tapaus näiden kylmien värien kanssa, kun hiusten oma sävy on vähän ehkä punaiseen taittava. Ostin kuitenkin hopeashampoon ja sillä toivon saavani tuosta väristä vielä tasaisemman. Mutta nyt mulla on harmaat hiukset!

Mitäs tykkäätte? Ja miten te muut, joilla on vaaleat tai harmaat hiukset, ylläpidätte sitä väriä?

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat hiukset! Tein muuten sun postauksesta inspiroituneena ton mun vahvuudet -postauksen :-) Pyysit linkkaamaan niitä postauksia, niin tossa mun!

  http://diconomise.blogspot.fi/2016/06/mun-vahvuudet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan mahtava kuulla, käyn heti lukemassa ton :)

   Poista
 2. Ihanat ❤ Ite voin ainakin suositella lorealin hopeashampoota! Siinä shampoossa on niin paljon pigmenttiä, että riittää kun sitä käyttää vaan joka toisella tai joka kolmannella pesukerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ♥ Okei, täytyykin testata sitä sitten jossain kohtaa. Kampaaja suositteli mulle Cutrinia ja ostin sitten sitä :D

   Poista
 3. Ihanan väriset ♥! Harmaat hiukset ovat todella nätit ja itsekin haaveilen saavani sellaista edes vähän hiuksiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos sulla on valmiiks jo vaaleat hiukset, niin eiköhän se hyvällä hopeashampoolla onnistu sekin! :)

   Poista
 4. Minä taas melkeinpä kaikki hopeashampoot kokeilleena suosittelen Fudgen legendaarista hopeashampoota! Itse kun en niin harmaata lopputulosta halua vaan enemmin viileän vaalean niin joudun olemaan todella varovainen tuon shampoon vaikutusajan kanssa tai muuten lopputulos on liian granny ;) mutta ihanan sävyiset hiukset sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä en oo tuosta merkistä kuullutkaan :o Kuulostaa kyllä tehokkaalta, täytynee testata :D Kiitos kovasti! :)

   Poista
 5. Ihanat hiukset, sopii sulle! Mulla on luonnostaan vaaleet hiukset, enkä kyllä aio värjätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Joo, ei kannatakaan, jos tykkäät sun omasta väristä! :)

   Poista
 6. Aika hyvin toi sun tavote on edenny. Ite muistan kuinka tuskaa oli aina värjää fledaa kun harmaa kulu pois... Haha siin tais olla viimenen pisara, että siirryin omaan väriin takas. Mut kiva postaus ja hyvin toteutettu ✌🏻️
  http://thereisnowifiintheforest.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka kyllä mä harmaampaa toivoisin :D Ja joo, voin kuvitella kyllä, ei taida olla mikään kaikkein helpoiten ylläpidettävä väri :D Kiitos paljon :)

   Poista