tiistai 1. maaliskuuta 2016

FEBRUARY FAVES

netflix

Netflix. Viime kuussa innostuin Netflixin katselusta todella ja aika monena aamuna heräsin väsyneenä, kun illalla ajattelin "yksi jakso vielä" mikä tarkoittikin ainakin kahta tai kolmea jaksoa... Onneksi nyt lukulomalla on aikaa rentoutua ja katsoa enemmänkin sarjoja, ilman huolta siitä että aamulla olisi noustava ennen seitsemää ylös. Innostuin Netflixistä viime kuussa jopa niin paljon, että jaoin täällä blogin puolella neljä suosikkisarjaani!

lukio

Lukion perinneviikko. En osannut valita, mainitsisinko penkkarit, potkijaiset vai abiristeilyn, joten halusin mainita näissä suosikeissa koko ton viikon, jonka tunnelma oli kyllä aika huikee! Alkuviikko valmisteltiin penkkarijuttuja ja hämmästytettiin ykkösiä meidän koristeluilla ja loppuviikosta meidät potkittiin pihalle, me järkättiin viä penkkarit, käytiin rekka-ajelulla ja sitten suunnattiin risteilylle! Lisää kuvia ja juttuja penkkareista täällä ja abiristeilystä täällä!

knee cut denim

Polvesta rikotut farkut. Kirjoittelinkin joku aika sitten postauksen siitä, että päätin repiä mun vanhoista mustista farkuista polvet auki. Siinä postauksessa myös mainitsin, että aiemmin ton tyyliset farkut ei oo muhun jotenkin iskenyt, enkä ollut varma, pitäisinkö näistäkään. Mutta nyt voin sanoa, että oon kyllä tykännyt! Ja oon käyttänyt noita housuja viime kuussa niin paljon, että pakkohan ne oli tänne suosikit -listaukseenkin nostaa!

karttapallo

Karttapallo. Viime viikolla avauduin vähän sekavista ajatuksista ja kerroin, että mieleni siivoamiseksi aion myös siivota huoneeni. Kaappeja tyhjätessäni löysin yhdestä äidin ja isän säilytämme-täällä-kaikki-ne-vaatteet-ja-lakanat-joita-emme-ole-20-vuoteen-käyttäneet-kaapista löysin tuon karttapallon. En edes muistanut, että mulla oli joskus tuollainen, mutta ala-asteaikoina toi taisi olla mun työpöydällä. Nyt nostin sen lipaston päälle ihan vain koristeeksi, enkä aio käyttää sitä maantiedon läksyjä tehdessä (koska thank god, niitä ei ole!) ja mun mielestä se näyttää kivalta siinä noin.

Mitkä on olleet teidän suosikkijuttuja helmikuussa?

6 kommenttia:

 1. Äää... Mäkin haluun karttapallon! Paljonkohan ne maksaa? Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä yhtään sanoa... riippuu varmaan paljon mistä ja millaisen hankkii! Ja kiitos paljon :) !

   Poista
 2. Nää sun suosikkipostaukset on aina tosi kivasti toteutettuja :-) Ja däämn oon ihan pienestä pitäen halunnu itelle karttapallon! Ne on niin nättejä ja jotenkin niiden tutkiminen on silmien avartavaa ja sivistävää, varsinkin kun tuo suuntavaisto ja maantieto ei oo mulla mikään vahvin laji :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Ja noi on kyllä nättejä ja ihan käytännöllisiäkin tosiaan, maantieto ei oo ikinä ollut oikein munkaan juttu :D Kiitos kommenistasi, Suvi!

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihanan monipuolinen blogi :)
  Netflix on kyllä huippu ja siellä on monta niiiin koukuttavaa sarjaa. Sit vaan aina harmittaa jos on joku hyvä sarja ja kaudet loppuu kesken :D

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ja oon niin samaa mieltä! Just kävi yhden sarjan kanssa noin ja tuntu että se jäi ihan kesken :D Kiitos kommentistasi!

   Poista