tiistai 22. maaliskuuta 2016

A LITTLE SOMETHING TO TREAT MYSELF

laukku

h&m laukku

H&M

ostospostaus

Ajattelin onnitella itseäni nyt lukion loppuun päättämisestä ostamalla jotain pientä kivaa ja tilasinkin H&M:n puhelinsovelluksella tän laukun. Kerroin sunnuntaina spring wishlist -postauksessa haaveilevani keskokokoisesta laukusta. Koulussa käytin paljon isompia laukkuja ja pikkulaukkujakin multa löytyy, mutta nyt halusin jotain siitä välistä, kun koulua ei ole ja välillä vaan haluaa vähän enemmän tavaraa mukaansa kuin kirjekuorilaukkuun mahtuu ilman että täytyy jotain matkalaukkua raahata perässä.

Tää laukku on vähän isompi, kuin mitä olin suunnitellut, mutta se on ehkä ihan hyvä - mulla on yleensä mukana paljon tavaraa... Tuonne mahtuu kamera, kalenteri, lompakko, aurinkolasit ja silmälasit sekä kaikki muukin olennainen. Ja löysin tuon vielä alennuksesta ja H&M:n tarjouskoodilla sain ilmaisen toimituksen, joten hintaa laukulle jäi 20€!

Laukussa on lyhyempi olkahihna (kuvissa se on toi paksumpi) & pidempi olkahihna, mutta pidemmän saa irtikin. Lisäksi, koska laukun sisällä ei oo lainkaan pikkutaskuja, sen mukana tuli tuollainen pussukka, joka on laukussa kiinni (ja jonka saa siitä myös irti). Toi pussukka on aivan loistava, koska niihin taskuihin ei yleensä mahdu kaikkea tarpeellista, mutta tuohon mahtui!

Mitä tykkäätte tästä laukusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti