perjantai 11. maaliskuuta 2016

10 THINGS TO DO WHEN YOU FEEL LIKE CRAP

Aina ei vaan voi olla ilonen ja positiivinen. Joskus tuntuu pahalta ja ärsyttää, masentaa suorastaan. Mutta se ei tarkota sitä, että niihin negatiivisiin ajatuksiin pitää jäädä vellomaan! Mä oon miettinyt ja listannut tähän ylös juttuja, jotka ainakin mua piristää, kun olo ei oo mitä parhain, toivottavasti nää piristää teitäkin!

623

1 | Kuuntele positiivista, iloista musiikkia. Hyvä soittolista siihen tarkoitukseen löytyy täältä!

2Juttele jonkun kanssa! Avaudu asiasta, joka kaivertaa tai puhukaa jostain ihan muusta. Usein molemmat helpottavat oloa.

3 | Käy rentouttavassa, pitkässä ja lämpimässä suihkussa tai kylvyssä. Hemmottele itseäsi kasvonaamiolla, ihon kuorinnalla tai antamalla hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa extrapitkään!

4 | Inspiroidu kuvista! Mut tekee iloiseksi ihan vaikka omien kesäisten kukkakuvien katselu, mutta mukavaa on myös esimerkiksi Pinterestin, Instagramin tai we♥heartin kuvien selailu!

5 | Urheile. Lähde ulos lenkille, hiihtämään, pyöräilemään, (rulla)luistelemaan tai vaikka salille tai spinning-tunnille. Mikä vaan on se sun juttu. Mulle paras tapa purkaa kiukkua on juosta tai pumpata rautaa salilla!

622

6 | Kirjoita ylös ne asiat, mitkä kiukuttaa tai tuntuu pahalta. Sitten ota se paperi, ryttää se ja heitä roskiin. Näin päästät irti niistä asioista ja voit yrittää keskittyä positiivisempiin juttuihin.

7 | Keskity positiiviseen! Kirjoita listaa asioista, joista oot kiitollinen tai onnellinen just nyt!

8 | Mene sun lempparipaikkaan! On se sitten paikka sitten oman peiton alla kotona, läheisessä metsässä tai vaikka uimarannalla, mee käymään siellä. Mulla oli yläkoulaikoina tapana käydä ajattelemassa yhdellä isolla kivellä järven rannalla tässä lähellä. Teki yleensä ihan hyvää!

9 | Heittäydy luovaksi! Kirjoita, piirrä, valokuvaa, soita musiikkia tai tanssi - toteuta itseäsi ja pura tunteesi näin.

10 | Syö jotain hyvää! Hyvä ruoka - parempi mieli, eikös? Tää ei välttämättä pitemmän päälle oo se kaikkein terveellisin vaihtoehto, mutta kyllä silloin tällöin voi huoletta herkutella!

621

Mitä te teette piristääksenne itseänne, kun mieli on maassa?

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Yleensä tällaiset postaukset kaatuu siihen, että kuvat ei sovi tekstin kanssa yhteen, mutta tässä tää kokonaisuus on suoraan sanottuna täydellinen! :)

  http://writtenbyneea.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Neea!! Kokonaisuutta ajatellen valitsinkin nää kuvat:)

   Poista