torstai 31. maaliskuuta 2016

MUN VAHVUUDET

Ihan liian usein keskitytään tai ainakin mä keskityn huonoihin puoliin itsessäni. Välillä tuntuu, ettei itsessään huomaa muuta kuin huonon ihon, liian suuret reidet, epäonnistuneet selfiet, huonosti menneet kokeet ja kykenemättömyyden ruoanlaittoon tai koodaamiseen. Mutta hitto kun mä tiiän että mussa on paljon hyvääkin!! Tänään haluankin keskittyä niihin mun hyviin puoliin, juttuihin joita rakastan itsessäni ja piirteisiin, joista oon ylpeä.

itsevarmuus

Mun hymy & mun huulet. Musta tuntuu, että mun hymy on kaikkein parasta mun ulkonäössä. Hymystäni saan myös paljon kehuja muilta, joten onneks oon ahkera hymyilijä! (Siks tän postauksen kuvatkin on mun hymystä...)

Pisamat. Mulla on ollut aiemmin vähän ehkä ristiriitaiset fiilikset mun pisamista, mutta oon opppinut rakastamaan niitä. Ne on musta mielettömän söpöjä!

Silmieni vihreä väri. Mun mielestä vihreät silmät on erityisen kauniita ja onneks mulla onkin vihreät silmät!

Mun takamus. Mietin pitkään, että uskallanko kirjottaa tän tänne, mutta hitto vie kun mä tykkään mun takamuksesta! Tykkään myös treenata sitä salilla, kyykyt kunniaan!!

Itsevarmuus olla ilman meikkiä. Mä en oo ikinä opetellut meikkaamaan, enkä koe sitä tarpeelliseksikaan. Pidän siitä, että mulla on itsevarmuutta olla ilman meikkiä, täysin oma itseni, eikä tarvitse piiloutua countour-kerroksen alle!

Valokuvaus. En oo mikään ammattivalokuvaaja ja opittavaa on ihan mielettömästi, mutta oon mielestäni ihan hyvä valokuvaaja.

Kielet, kirjoittaminen & sanat. Rakastan kielten opiskelua, kirjoittamista, etymologiaa (eli tieteenalaa, joka tutkii sanojen alkuperää) ja esimerkiksi eri synonyymien hienoisten merkityserojen pohtimista. Ehkä siksi oonkin myös ihan hyvä kielissä ja kirjoittamisessa.

Tuun hyvin toimeen lasten kanssa. Mä pidän lapsista ja oon enemmän kuin mielelläni lastenvahtina. Sitä hommaa oonkin tehnyt jo pitempään, joten sen takia ja ehkä myös siksi, että olen perheen neljästä lapsesta vanhin, tulen mielestäni hyvin toimeen lasten kanssa.

meikittömyys

Tää kaikki kuulostaa nyt todella itsevarmalta, jonkun korvaan jopa itserakkaalta, mutta en mä aina oo sitä. Välillä toki oon myös todella itsevarma, mutta on mullakin ne mun heikot hetket... Tänään halusin kuitenkin keskittyä vain näihin hyviin juttuihin!

Seuraavaksi haluankin kuulla mitkä on teidän hyviä puolianne! Nyt saa siis kehua itseään! Haastan kaikki bloggaajat, erityisesti Project Blog -porukan, tekemään blogiinsa postauksen, jossa keskittyy niihin omiin hyviin puoliinsa. Ja jos sulla ei oo blogia, niin kerro niitä sun hyviä puolia täällä kommenteissa tai jaa vaikka Instagramissa kuvan kera!! Linkatkaa mulle sitten niitä blogipostauksia tai tägätkää mut niihin Insta-kuviin, että nään ne. Nyt keskitytään vaan omiin vahvuuksiin!

Siispä, mitkä on sun parhaita puolia, mistä pidät ulkonäössäsi ja mistä piirteistäsi oot ylpeä?

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Ihanaa että kerrankin näinpäin, että puhutaan rohkeasti siitä mistä on ylpeä itsessään. Kiitos tästä päivän piristyksestä! :)

  http://onelifeliveitmanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ota sääkin haaste vastaan ja kirjoita omista vahvuuksistasi sun blogissa ;)

   Poista
 2. Ihana Kiia ja hyvä postaus ♥

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana postas! :3

  http://fashionsivu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Super ihana postaus! ♥ Täytyy laittaa myös toteutukseen! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ihana kuulla, ootan innolla sun postausta! :)

   Poista
 5. Pisamat on niin ihanat!♥ Tällaisia postauksia on aina ilo lukea :) Mukavaa viikonloppua♥

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on !! Kiitos paljon & mukavaa viikonloppua myös siihen suuntaan <3

   Poista
 6. Ihan mielettömän ihana postaus ♥ Mun on kyllä pakko toteuttaa tällänen myös omaan blogiin, ihana joskus oikeasti miettiä niitä omia hyviä puolia kun aina synkistellä että kun 'mä oon tällänen ja tollanen'. Ja voi miten kaunis hymy sulla on ja siis noi pisamat, mä oon kateellinen kaikille niille joilla niitä löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla !! ♥ Loistavaa, toteuta ihmeessä! On aika voimauttavaa sanoa noita asioita ääneen tai kirjoittaa ne julkisesti johonkin, suosittelen!! Ja voi kiitos paljon, ihana kommentti, Emilia! ♥

   Poista
 7. Ihana Kiia ja täytyy kyllä sanoa, että olet löytänyt huippujuttuja itsestäsi, mitkä ovat kyllä myös mulle välittyneet! Toteutin myös tämän, kiitos inspiraatiosta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Emmi ! ♥ Loistojuttu, että toteutit! :)

   Poista