keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

DIY MAP WALL ART

DIY

sisustus

Kummitäti ja kummisetä tekivät muuttoa vuoden vaihteen tienoilla ja mä olin tietysti auttamassa ja roudasinkin kassillisen tavaraa sieltä itselleni (mm. ihania marmoriastioita). Yksi niistä oli tää ihana, vanha karttakirja. Kartat siellä on toki jo "väärässä", koska tolla on ikää ainakin 20-25 vuotta. En löytänyt mitään vuosilukua siitä, mutta kartoissa on yhä esimerkiksi Neuvostoliitto...

taulu

Kartat ja erityisesti vanhat kartat viehättää, joten halusin askarrella jotain kivaa tästä karttakirjasta. Sivuja on onneksi runsaasti, että tästä saa vaikka mitä aikaiseksi. Nyt päädyin kuitenkin hyvin yksinkertaiseen, helppoon ja nopeaan DIY-projektiin. Tosin sain tätä tehdessä hyvän idean toiseenkin karttaprojektiin, mutta siitä kuulette varmaan myöhemmin keväällä...

helppo diy

Tähän tauluun tarvitaan kehykset, kartta, teippiä / liimaa, sakset tai mattopuukko ja leikkuualusta. Mä halusin käyttää noita värikkäitä teippejä (jotka on ostettu Tigeristä), koska ne saa irtikin tuosta, jos kuvaa haluaa vaikka vaihtaa! Käytin taustana kehyksissä valmiina ollutta paperia, eli leikkasin kartasta vähän pienemmän palan, kun mitä kehys itse oli.

diy taulu

Ja tälläinen on lopputulos. Valitsin kartaksi Eurooppaa ja nimenomaan Länsi-Saksaa, koska toinen maailmansota sekä saksan kieli on asioita, jotka mua kiinnostaa ja ne molemmat tulee tuossa esille. Jälkikäteen mietin, että toi voisi sopia paremmin ohuisiin, mustiin kehyksiin, mutta toistaiseksi se on noin!

Lisää kuvia tästä taulusta ja muista sisustusjutuista tulossa vielä tällä viikolla, joten stay tuned!

Mitä mieltä ootte tästä projektista? Löytyykö ruudun siltä puolelta ketään, joita vanhat kartat myös kiinnostaa? Ja kannattaisko vaihtaa noi kehykset mustiin, kapeisiin?

P.S. Mää oon ollut alkuviikon kipeenä ja edelleenkään musta ei oo juuri muuhun kuin sohvalla makaamiseen. Siksi tämäkin postaus tulee nyt muutaman tunnin myöhemmin kuin normaalisti postaukset ja loppu viikon postauksille voi käydä samoin... Yritän nyt kuitenkin tervehtyä pikkuhiljaa, että pääsisi taas tekemään kaikkea mukavaa!

4 kommenttia:

 1. Oi, toi näyttää todella kivalle! :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea! Toivottavasti paranet pian :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Eiköhän tää tästä helpotu pikkuhiljaa :)

   Poista