maanantai 27. huhtikuuta 2015

DRESSES & PLAYSUITS

Light summer dresses


Comfy summer playsuits



Kuvia klikkaamalla pääsee näkemään tarkemmat tiedot tuotteista ja löytää linkit nettisivuille!

Innostuin haaveilemaan polyvoressa tulevan kesän ja kevään juhlalookeja. Tänä kesänä pitsit ja hapsut on näkyvillä monessa muodossa. Ite en koskaan oo tykännyt kokonaan pitsisistä paidoista tai mekoista, mutta mua ihastuttaa kyllä pitsiset reinukset hameiden, mekkojen ja paitojen helmoissa sekä lahkeissa. Täytynee myös kesäksi kaivaa kaapista vanha pitsinen "takki", josta kunnon hapsut löytyy!

Keräsin ekaan kollaasiin vaaleita mekkoja ja trendikkäitä asusteita. Viime aikoina on pinnalla olleet yksinkertaiset asut, joihin tuodaan sitä jotain mielenkiintoisilla koruilla. Helmikorut alkoivat viime talvena taas näkyä monessa paikkaa ja uskon, että ne on pinnalla edelleenkin. Helmethän on oikeastaan aina muodissa, klassikko, mutta viime aikoina niitä on alettu soveltaa vähän uudenlaisissakin koruissa, eikä vain perinteisinä helminauhoina.

Tokassakin kollaasissa koruja, nimittäin tuollainen vartaloketju "body chain" ja rannekoru, joka on kiinni sormuksessa. Muistan, että alakouluaikoina mulla oli tuollainen rannekoru, jossa oli sormus kiinni ja haluaisin ehdottomasti sellaisen taas! En ole niitä vain missään toistaiseksi nähnyt... Myös tuota vartaloketjua voisi olla kiva kokeilla, sen kanssa saisi varmasti helposti simppelistäkin asusta juhlavamman.

Simppelistä ja juhlavasta puheen ollen... Mä niin tarvitsen tuollaisen playsuitin ensi kesäksi! Noi näyttää niin kivoilta, on varmasti ihanan rennot päällä ja niin monipuoliset. Playsuit on käytännössä koko asu, joten sellainen olisi kätevä pakata mukaan johonkin reissuun lähtiessä. Playsuitin voi pukea tennareiden ja lippiksen kanssa tai tehdä asusta juhlavan korkkareilla ja vaikkapa tuollaisella vartaloketjulla!

Onko teillä kevään tai kesän juhlamekot hankittuna? Entä mitä mieltä olette playsuiteista? Onko tuolle sanalle muuten jotain suomenkielistä vastetta, muutakin kuin haalari? 

12 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kollaseja :) Itse haluaisin kanssa löytää kesäksi playsuitin, mutta kokeiltuani sellaisia ne eivät vaan sovi :( Täytyisi olla jonkinlainen välikoko niissä vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kiitos! :) ehkä jostain vielä löytyy sopiva, toivottavasti ennen kesän loppua ainakin! :)

      Poista
  2. Tosi kauniita kaikki nuista! :) Mä en ite oikeen osaa pittää kesällä mekkoja, ainoastaan juhlissa. :D Mutta muitten päällä ne on erityisen kivoja! Mut sitte playsuitteja on kyllä tosi kivannäkösiä kaikkialla, että sellainen olis kans itelleki kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! :) mä taas kulkisin mekoissa kaikki päivät kesät talvet :D ja joo se playsuit vois olla sulle toimivampi ratkaisu, jos et mekoissa viihdy... :)

      Poista
  3. Voi että miten mä haaveilen tollasesta mustasta jumpsuit haalarista, olis tommonen vaan niin ihana kesällä johonkin juhliin kun yhdistää vaan korut ja korkkarit ;) ehkä mä nyt jostakin tilaan tollasen niin toteutuu taas yksi haave ♥ aivan ihastuttava blogi sulla, kiitos kun linkkasit blogis tuolla mun blogin puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, olisi kyllä kätevä! :) Ja voi kiitos paljon itsellesi, ihana kuulla että pidät ♥

      Poista
  4. Hei mulla on tollainen hopeinen rannekoru joka on kiinni sormuksessa! (toki vähän erinäköisenä, mutta kuitenkin.) Ostin sen vuosi tai pari sitten helsingin glitteristä :) kannattaa katsoa jos tänäkin vuonna sellainen ilmestyisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa hei kiitos vinkistä! Täytyykin käydä sieltä tsekkailemassa :)

      Poista
  5. Siulle on heitetty haaste, toteuta jos jaksat!

    http://vilmaadalinnea.blogspot.fi/2015/04/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista
  6. Oon haasteen juuri hetki sitten toteuttanut, mutta kiitos kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  7. Niin ihania mekkoja ja shortsihaalareita♥ Ärsyttää, kun oon sovitellu monia ihania kaupoissa, mut en osaa päättää minkä/mitkä ostas ku ei kaikkia voi kotiuttaa:'D voi tätä valinnan vaikeutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, voin niin kuvitella tuon tilanteen! Suosittelen valitsemaan mukavimman ja monipuolisimman, koska niin saa rahoilleen eniten vastetta! :)

      Poista