keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

MARCH FAVES

125

Aurinkolasit. Näitä on tässä kuussa tarvittu aika paljon! Maailman ihaninta pyöräillä kaikessa rauhassa tuolla auringonpaisteessa (en nyt aio mainita tässä mitään takatalvea, koska haluan uskoa, että se on ihan pian ohi!) kotiin tai kouluun tai mihin nyt onkaan sitten matkalla. Tykkään lähteä ajoissa kouluun, jotta ei tarvitse polkea kiireellä ja varsinkin aurinkoisina kevätaamuina on ihana nauttia siitä hetkestä ulkoilmassa, auringonpaisteessa, lintujen laulun kuuluessa korvissa, ennenkö istuu seuraavat kuusi tuntia koulussa sisällä.

124

Zumba. Polvivammasta oon pikkuhiljaa alkanut toipumaan ja vihdoinkin yli vuoden jälkeen on pystynyt täysillä tekemään ja liikkumaan! Oon superinnoissani ja aloittanut Zumba-tunneilla käymisen (huolimatta siitä, että en osaa tanssia). Tunneilla on tosi mukava tunnelma ja vaikka en aina ihan mukana pysykään, niin on ihanaa vaan tanssia ja nauttia siitä tekemisestään. Tykkään!

144

Kultainen kaulakoru. Ostin reilu viikko sitten Seppälästä muutamalla eurolla tuollaisen ihanan kaulakorun ja siihen oon nyt kovasti tykästynyt. Etsin pitkään jotain yksinkertaista kultaista kaulakorua ja tää on kyllä just sitä! Näitä oli siellä hopeisenakin esillä ja mieli teki napata molemmat mukaan, mutta toistaiseksi otin vain tuon kultaisen.

151

Rairuohon istuttaminen. Lapsena aina istutettiin innoissamme rairuohoa ja aseteltiin niitä keltaisia pörröisiä tipusia ruohon sekaan seisoskelemaan ja äiti piilotteli suklaamunia noiden sekaan sitten mun pikkusisarusten etsittäväksi (mä sain omat namini ilman etsintöjä, kun en voi suklaamunia syödä, hihi). Onhan noi edelleenkin söpöt ja oli pakko istuttaa pikkunen kipollinen ruohoa tohon työpöydän kulman piristykeksi. Kauhean nopeasti nuo kasvavat, eivät ole viikkoakaan vielä tuossa olleet ja nyt jo noin pitkät!

Oletteko te istuttaneet rairuohoa? Mitkä on olleet teidän suosikkijuttuja tässä kuussa?
Kertokaas aprillipäivän kunniaksi kommenteissa parhaat aprillipilat, jotka olette itse toteuttaneet tai minkä kohteeksi olette joutuneet!

2 kommenttia: