maanantai 13. huhtikuuta 2015

SPRING CLEANING

156

Voi apua miten odotinkaan tätä hetkeä! Vaikkei se varsinaisesti mikään hetki ollutkaan, pari päivää siinä hommassa meni... Mutta että pääsin siivoamaan. Kunnolla siivoamaan! Mun huone nyt ei ikinä mihinkään sekasorto kuntoon pääsekään, että vaatteita lojuisi lattialla ja tavarat olisi hukassa, sillä oon hyvin siisti ja järjestelmällinen ihminen. Tykkään siivota ja nyt kun tossa pääsiäisenä oli pitkä viikonloppu aikaa (mulla jopa viisipäiväinen) niin hukkasin pari päivää siivoamiseen! Ja tulikin kyllä perusteellisesti puhdasta.

Sänky, lipastot, työpöytä ja tuoli, työvalaisin, mustavalkokuvioinen tyyny sekä lipaston päällä oleva pyöreä lamppu ovat IKEASTA. Lisää voit lukea huonepostauksestani täältä

157

Aloitin viemällä petauspatjan pääliset, koristetyynyjen tyynyliinat ja viltit pesuun. Oon sitä mieltä, että ne pitäisi pestä paljon useammin, kuin mitä niitä oikeasti pesen, koska kyllä niitäkin käyttää, varsinkin mä itse käytän tuota vilttiä aika paljon, niin olisi ehkä syytä pestäkin sitä usein. Lakanoita en vaihtanut nyt, kun ne oli juuri alkuviikosta vaihdettu. Sängyn petaan joka aamu, suosittelen sitä kyllä muillekin; pienellä vaivalla saa makuuhuoneestaan oikeasti paljon siistimmän näköisen ja illalla on mukava kaivautua pedattujen peittojen väliin.

158

Luovuin mun ylikasvaneesta narsissista, vaikka vähän harmitti. Pari päivää se oli hirmu kivannäköinen, mutta sitten se venähti niin äkkiä eikä pysynyt enää pystyssä kunnolla niin ei sitä ollut mitään järkeä pitää tuossa. Yleensä onnistun kaikki kasvit aika hätäseen tappamaan, mutta ne narsissit jostain syystä venähti hirmu pitkiksi! Ja mun rairuohotkin näyttää menestyvän, kun ne tuohon tilalle sitten siirsin.

Ja pakko muuten mainita, IKEAn tarjottimelle asettelemani aurinkolasit ovat oikeasti jostain 40 vuoden takaa, vähintäänkin, sillä ne ovat mun vaarin vanhat lasit. Vaaria itseään ei ole yli pariin kymmeen vuoteen ollut, mutta nuo lasit on säilyneet ja tulevat säilymään jatkossakin!

159

Vaihdoin tuossa itse tekemässäni lasipallossa olleet jouluvalot harmaaseen koristehiekkaan ja simpukoihin - ehkä vähän kesäisempi näin? En  tosin pidä tuon hiekan väristä oikein, ainakaan noiden simpukoiden kanssa, että en tiedä kauanko se tuossa pysyy tuollaisena... Mitä mieltä te olette?

P.S. piti oikein opetella ikkunat pesemään, sen verran innostuin siivoamaan. Nyt näkee kevätauringon nousun ihanasti puhtaista ikkunoista!

Oletteko te tehneet kevätsiivousta? Vai onko siivous kenties paha, jota välttelette viimeiseen asti? Ilmiantakaa itsenne, jos olette samanlaisia siivousintoilijoita kuin minäkin!

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta rauhan tyyssijalta :) Lomilla on kyllä kiva päästä tekemään suurempia siivousurakoita! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kivan oloinen huone sulla! :)

  http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Jooh, mun pitäis kans saada taas siivottua koko koti kevätkuntoon. Oispa mullakin vielä vaan oma huone niin ois paljon vähemmän siivottavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa no sulla onkin sitten isompi urakka kuin mulla! :D tsemppiä! :)

   Poista
 4. Sulla on tosi nätin näköinen huone ja siisti! Voi kun munkin huone pysyisi edes tuossa kunnossa. Yleensä viikko siivouksen jälkeen koulukirjat, vaatteet ja muu roina on yhdessä suuressa läjässä keskellä lattiaa.
  Siivoaminen ei ole kyllä lempipuuhaani, mutta siisti huone on kyllä kiva. Ainakin sen viikon ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) mä ite en osaisi elää sillä tavalla, häiritsisi aivan valtavasti, jos tavarat olisivat vain pitkin poikin :D ja no joo, onhan se totta, että siivoamista hauskempi on kyllä se siisti huone! :)

   Poista