perjantai 3. huhtikuuta 2015

FAVE JEWELS #1

127

Ajattelin tulla esittelemään mun lempparikoruja vähän ja kun näitä olikin sitten loppujen lopuksi niin monta, niin päätin jakaa korut kahteen postaukseen. Tässä ensimmäisessä on kultaisia ja jälkimmäisissä hopeisia (tai siis lähinnä kullan ja hopean värisiä...)

136

Näitä sormuksia tykkään kasailla epäsäännöllisiksi kokoelmiksi mun sormiin. Osa näistä on ihan tavallisia sormuksia ja osa midiringejä. Joskus laitan ihan vain yhden midiringin sormukseksi. Suosikkini on ehdottomasti tuo jossa on tuollaine kolmio, niitä on oikeastaan useampikin mulla ja ne on kaikki midiringejä. Muistaakseni tämä sormussetti on Gina Tricotista joskus ostettu.

137

Tämä on asuste/koru jonka mulla näkee päällä lähes päivittäin. Todella harvoina päivinä mulla ei ole rannekelloa, se on mulla yleensä silloinkin, kun hengailen höntsyissä koko päivän kotona. Mulla on myös rannekello, jossa on hopeisia yksityiskohtia ja toinen rannekello kultaisilla yksityiskohdilla, mutta tätä kuvan kelloa tulee käytettyä ylivoimaisesti eniten. Siinä lukee faith, hope ja love ja olen ostanut kellon Glitteristä.

Onko siellä rannekelloihmisiä?

139

Tämän kaulakorun mun kummitäti osti mulle samalla reissulla, kun oltiin ostamassa mun rippijuhlamekkoa. Koru on Piecesin ja oikeasti tuo ketju on yksinkerroin ja pitkä, mutta mä pujotin sen kaksinkerroin tohon viime syksynä ja oon alkanut uudelleen käyttää tota, vaikka se oli pitkään jo käyttämättömänäkin.

Onko teillä tälläisiä uudelleen löydettyjä koruja? Tai löydättekö aina välillä vaatekaapistanne jotain kivaa, jota ette ole pitkään aikaan käyttäneet? 

138

Mun ainoat käytössä olevat rannekorut on tässä. Ostin setin Gona Tricotista viime joulun alla itselleni ja tykkään vaan tosta niiden yksinkertaisuudesta ja tietysti tuosta K-kirjaimesta. Nää on just sopivan kevyet ranteessa ja tykkään näistä tosi paljon.

129

Näitä korviksia tulee käytettyä jonkun verran, kun nää on jotenkin musta niin hauskat. Toi pienempi pallukka tulee siis korvanlehden päälle ja korviksen "lukko" on toi suurempi pallukka, ja tulee korvanlehden taakse. Ostin nämä muistaakseni Cubukselta.

130

Useammin kuitenkin tulee käytettyä jotakin näistä korviksista, jotka kuuluvat Seppälän isompaan settiin, missä on noita korviksia enemmänkin kuin nuo kolme paria. Tässä on niistä vain suosikkini.

6 kommenttia:

 1. upeita kyllä on nuo korut ja en oo kyl ite niin paljoo koru ihmisiä, et niit ei paljoo mistää löydy :D hienoja kuvia oot niistä napsinu

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja koruja :) Itekin oon alkanut panostaan korupuoleen, ennen en käyttäny niitä ollenkaan.

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, niillä saa helposti simppelistä asusta vähän juhlavamman tai asiallisemman :)

   Poista
 3. itekki tykkään kelloista paljon, tuo asuun kivaa virkeyttä ja tosi kivoja koruja :)

  VastaaPoista