perjantai 7. marraskuuta 2014

STRESS FREE WEEKEND

Huonoja kuvia noista housuista, mutta parempaan en tähän hätään pystynyt... Oon vaan niin rakastunut noihin Gina Tricotin housuihin, ne on niin mukavat jalassa ja silti näyttää hyviltä. Ne on ollu mulla ostosta lähten pari viikkoo lähes tauotta päällä. Toi neulekin on hirmu kiva, se on Seppälästä ja kaulassa mulla on mun lempparikaulakoru Piecesiltä.

Tänään oli koeviikon viimeinen päivä (vihdoin!!) ja ruotsin koe + ruotsin suullinen testi. Noinniinkö omasta mielestä se suullinen osuus meni niin huonosti ku mennä voi, mutta ope kehu innoissaan, että hirmu hyvin meni ja ei kuulemma tarvi pelätä huonoo numeroo siitä... Itse koe tuntu aika helpolta, mutta eri asia on osasinko vai luulinko osaavani. Mutta kyllä mä siitä nyt lävitte pääsen, ei se siitä jää kiinni. Tää on niin uskomattoman helpottava tunne tän perjantai-illan ja lauantain ja sunnuntain, kun ei tarvitse huolehtia mistään, mitään ei ole kesken ja ei oo edes läksyjä ja luettavaa ja sanakokeita. Mutta maanantaina se kaikki taas kaatuu päälle.

Mua se ei kyllä sinänsä haittaa toi opiskelu, tykkään olla lukiossa, mutta nyt tota hommaa on viime aikoina tuntunu olevan ihan liikaa, kun on kaikenlaista muutakin kun se koulu. Ens jaksossa on onneks hypäreitä ja ens viikolla pitäs mennä opon kanssa järjestelemään wilma ja tehä 4. ja 5. jakso vähän tyhjemmäksi, että edes yksi palkki olis vapaa. Eka vuonna täydet palkit ei tuntunu missää, mut sillon mulla ei ollukaa paljo muuta, oli aikaa maata kotona ja lukee ruotsin sanoja. Nyt mulla ei oo sitä jatkuvasti, joten ne hypärit tulee tarpeen ja ne on oikeesti käytettävä siihen opiskeluun tai muuten tästä ei tuu mitään. 4. & 5. jaksojen aikaan on mulla myös noita kirjotuksia (ja ne vanhat) joten niissä riittää opiskeltavaa muutenkin kun ihan toi perus koulu...

Mutta nyt en aio loppuiltana edes ajatella koulua, syön varmaa jotain hyvää ja vaan rentoudun. Huomennakin ohjelmassa samaa, mutta illan olen lapsenvahtina.

Hauskaa viikonloppua! Joko teilläkin on lunta?

4 kommenttia:

  1. Meillä on täällä lunta maa täynnä :D
    Mahtavia kuvia ja sun hiukset ovat upeat :)

    VastaaPoista
  2. Ää, noi housut näyttää niin mukavilta jalassa muutenkin on ihanan näköset! Täällä on ollu monta päivää lunta ja lisää näköjään tulee :)

    VastaaPoista