keskiviikko 19. marraskuuta 2014

FREE BIRDS
Kuvat on vanhoja, ei täällä tommosia lintuparvia oo tänään lentänyt! Mut kyllä olikin jättimäinen ja ennen kaikkea äänekäs parvi, sillon kun se tosta talon yli lensi...

Tänään on ollut ei niin kiva -päivä. Mulla on polvessa vanha urheiluvamma, joka on nyt taas alkanut muistuttelemaan itsestään entistä isommin. Loukkasin sen ensimmäisen kerran toukokuussa 2013, eikä se oo sen jälkeen oikeestaan päivääkään täysin kivuton ollut, mutta nyt se on ollut ihan järkyttävän kipee ja meinaa olla noi kouluun ja koulusta kotiin kulkemiset vähän haasteellisia. Oon soitellu mummulle ja vaarille ja enolle, että kerkeiskö joku viemään mua ja onneks on yleensä kerennytkin, niin ei oo tarvinnu hirveesti pyöräillä kipeellä polvella. Ärsyttää vaan, kun on hidas liikkua ja kaverit joutuu venaamaan ja en voinut harjoitella tansseja tänään.

Ja se että kaverit venaa mua ja kantaa mun tavaroita (jonka ne kyllä tekee ihan pyytämättä ja kielloista huolimatta) ja se että joutuu pyytämään sukulaisia ajelemaan ees takasin tossa ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Tuntuu vähän niinku olisin joku ylimääränen rasite vaan kaikille ja etten selviä yksin mistään. Ärsyttää olla näin avuton, mutta toistaseks en voi tehä asialle mitään muuta kun odotella että pääsen (uudestaan) leikkaukseen.

Pelottaa niiden vanhojen tanssien kohtalokin ton polven kanssa, saa nyt nähdä mitä tässä vielä käy!

Mut edelleenkin kyselisin, niinku viime postauksessakin, että onko kenelläkään kokemuksia ripsipidennysten tai sen liiman aiheuttamista allergisista reaktioista?

Toivottavasti teillä on ollut mukavampi keskiviikko!

10 kommenttia:

 1. Ah tää sun blogi on vaan niin ihana ♥ mulla ei oo kokemuksia ripsipidennyksistä, mutta oon itse kyllä harkinnut semmoisten hankkimista, joten kai semmoisista pitäisi ottaa selvää :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo mä vähän haaveilen kanssa, mutta pelottaa (kun on muutenkin allergioita) että jos tulee joku kauhee reaktio siitä liimasta :D

   Poista
 2. Kuvat on ehkä vähän tylsiä ja tekstiäkin vähän :c mut banneri on ihan kiva :D

  VastaaPoista
 3. tiedän erään bloggaajan kuka kerran kertoi sen allergiasta! http://maijjuanniina.blogspot.fi/search/label/ripset

  VastaaPoista
 4. vähänkö kivoja noi linnut! :) sattuispa joskus tommonen menemään silloin kun olisi kamera lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika useesti kyl käy just niin, että se kamera ei oo lähimaillakaan ja sillä aikaa kun sen juoksee hakemaan niin sitten ne linnut on jo kadonneet, mutta nyt kävi kyllä tuuri!

   Poista
 5. voi olla et sulla ois lateksiallergia mikäli irtoripset aiheuttaa reaktiota. joissakin liimoissa on ainakin lateksia eikä niitä pakkausliimoja kuulema kannata käyttää. itse mä en ripsenpidennyksiä käytä joten vähän vaikea sanoa.

  kivoja kuvia, kiva blogi ja kaunis sinä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla siis ei oo vielä mitään reaktiota ollut, mutta pelkään että sellainen tulee jos otan ripset :D

   Kiitos! :3

   Poista