sunnuntai 30. marraskuuta 2014

A LITTLE BIT OF SHOPPING
Pientä ostospostausta tän viikonlopun aikana tosiaan lupailin ja tässä se nyt on. En voinut kuvata kun nää muutamat ostokset, sillä en halua pilata kenenkään jouluyllätyksiä. Musta on ihanaa ostella lahjoja muille, on ihan mahtava tunne, kun löytää jotain, mistä tietää jo etukäteen, että lahjan saaja on varmasti innoissaan!

Mutta noihin ostoksiin... Kynttilät ja valkoiset pallokorvikset on molemmat Prismasta, kynttilät maksoivat jonkun muutaman euron ja korvikset tais olla 6 euron luokkaa. Noi timanttikorvikset löysin Seppälästä ja ihastuin niihin, erityisesti noihin isoihin! Mulla on ollut korvikset eskarista asti, mutta pari vuotta sitten lopetin korujen käyttämisen, kun yks mun silloin 4 reiästä tulehtu ja nyt syyslomalla kävin ottamassa uudestaan ihan peruskorvikset. Tällä viikolla siitä tuli 6 viikkoa ja sain vaihtaa harjoituskorvikset noihin! Noi oli kaikki 5 eri kokoo samassa paketissa ja hintaa oli 5,95e muistaakseni.

4 kommenttia:

  1. Toi toinen kuva on kiva! Ja mun mielestä on myös kivaa ostaa toisille joululahjoja, joista tietää että saaja pitää :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia :3 Pitäis itekkin alkaa kattelee kavereille noita joululahjoja. Oikein kiva ulkoasu :3!

    VastaaPoista