sunnuntai 9. marraskuuta 2014

FATHER'S DAY




















Tossa vähän lumisia kuvia eiliseltä, vaikka tänään tuolla sataakin jo vettä ja lumet sulaa, niinkö noista tän päivän asukuvista näkeekin. Käytiin tänään isänpäivälounaalla mummulassa, niinkö meillä on tapana ja mä laitoin ekaa kertaa jalkaan noi mun ihanat uudet saappaat. Ne on Aleksi13:sta, hame, hiusrusetti ja takki H&M:lta, neule Seppälästä ja kello sekä huivi Glitteristä.

Tää isänpäivä oli meillä tällänen melko perinteinen, aamulla tehtiin isille aamupala ja joulutorttuja ja käytiin mummulassa tosiaan ja jääkiekkoo on katottu. Nyt pikkuveli leipoo tuolla vielä köksästä kotiläksyksi tullutta täytekakkua ja sitä pitäis vissiin kohta mennä maistamaan. Toivon vaan että se on tehny sellasen maidottoman version siitä niin voin sit edes syödä sitä!

Huomenna alkaakin sitten uus jakso, viimenen tänä vuonna ja viimenen kurssi ennen terveystiedon kirjotuksia (tuntuuko jostain muustakin, että en jauha mistään muusta ku kirjotuksista?). Ens jaksossa on onneks hypäreitä, nii on vähä väljempää ton koulun kanssa. On sit aikaa postaillakin, heh.

Mites teidän viikonloppu meni? Miten vietätte isänpäivää?


6 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu! Oot kans nätti ja kuvat on kivan isoja :>

    VastaaPoista
  2. Oliko teillä koeviikko jo viimeviikolla? Miten meni:) itsellä on ens viikolla ja hirvee jännitys+stressi päällä..ääh no ehkä tää tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli ja ihan hyvin se kai meni, en oo ku 2 koetta vasta saanu takasin... Tsemppiä sulle & kiitos kommentista :)

      Poista
  3. tosi ihanii kuvii, oot todella kaunis ♥ ja ite vietin viikonlopun ihan vaa nukkumalla ja rentoutumalla :-)
    + tykkään muuten tyylistäs !

    VastaaPoista