tiistai 11. marraskuuta 2014

TOP 10 SONGS ATM


Ihanat sanat tässä biisissä!


PistePisteen ääni on ihana tommonen uniikki ja sen biisit on kivoja. Vaikka jotenkin vähän haikeitakin tai surullisia, niin silti ne ei oo liian masentavia, vaan niitä voi kuunnella ihan ilman että rupee silmäkulmat kostumaan...


Jontte Valosaari. Ai että. Tykkään sen äänestä ihan hirmusesti ja tässä biisissä on kivat sanat. Lempparikohta on (mahdollisesti siksi, että se on ihanan Elastisen osuus) tuolla lopussa oleva räppi, siitä on pitänyt opetella sanat ulkoa!


Tää oli yllättävän hyvä veto. Vähänhän tossa vain elämää -sarjassa on ollu sellasta, ettei Vesku ja Paula Koivuniemi pysy noiden nuorempien tahdissa, niiltä loppuu happi kesken ja mua vähän pelotti niiden puolesta toi Elastisen ilta, mutta Vesku yllätti kyllä.


Tää biisi liittyy sellaseen kauniiseen hetkeen, jossa sai olla oma itsensä ja antaa toisen olla aidosti oma itsensä.


Melkeen pelottava kappale, noin sanoitukseltaan. Tää pysäyttää oikeesti ja Tonin tulkinta on ihan mahtava!


I just need the dumb kind of love right now. Tarviiko tosta muuta sanoo?


Tää biisi muistuttaa mua ihmisestä, joka on tosi tärkee mulle. Se siteeraa niin usein tota kertosäettä tosta biisistä, eikä mikään ihmekään, fiksut sanat on!


Timo Pieni Huijaus ei yleensä kuulu mun suosikkeihin, eikä tääkään biisi nyt mitenkään erityisen säväyttävä oo. Tässä on yks sellanen kohta, joka oikeen pysäytti ajattelemaan, kun kuulin biisin ensimmäisen kerran.


Toi biisi on kiva muutenkin, mutta toi Samulin tulkinta sopii tohon tosi hyvin. Tykkään Samulin äänestä paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti